Mit szoktatok mondani a kíváncsiskodóknak, amikor meglátják a hegeiteket?
Figyelt kérdés
Még ha a jó szándék is vezérli őket, olyan kellemetlen kérdés. Ti hogy reagáltok?2022. ápr. 28. 20:14
2/13 anonim válasza:
Azt, hogy ne nézzék különben nekik is lesz
3/13 anonim válasza:
Hentes vagyok, nekem a kacsa meg a pulykacsont karcolgatta össze még tanuló koromban, meg néhány késvágás, egyszer a forrasztópákába nyúltam bele.
Más hegem nincsen.
4/13 anonim válasza:
A kérdező a falcolásra - önvagdosásra - gondol. Én már ütöttem ököllel a combomat idegességemben. De soha nem vágnám meg magamat. Milyen érzés?
5/13 anonim válasza:
Inkább megszólják az embert mint hogy kíváncsiskodjanak. Vagy vágd rendesen vagy sehogy.
6/13 A kérdező kommentje:
Milyen értelmes emberek vannak itt. 🙂
2022. ápr. 28. 20:48
7/13 anonim válasza:
Hogy megkarmolt a macska, vagy megvágtam magamat a füzettel (az tényleg előfordult.)
8/13 anonim válasza:
Az emberek nagyrésze teljesen diszkréten kezeli, és nem kérdez rá akkor sem ha észreveszi.
Eddig egy vagy kettő alkalom volt hogy valaki nyíltan rákérdezett, elmondtam neki őszintén hogy évekkel ezelőtt depressziós voltam, és voltak önbántalmazási késztetéseim is.
9/13 anonim válasza:
Én azt szoktam mondani, hogy hosszú történet.
10/13 anonim válasza:
Teljesen mindegy mit mondasz, ha rákérdeznek, ha nem, kattant,elmebetegnek gondolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!