Szeretnék többet megtudni a rivtrilról. Esetleg tudnátok mondani róla pár infót?
Sziasztok, érdekelne ki mit tud a Rivotril nevű gyógyszerről.
Ismerősöm komoly pánikbetegségre szedte, de elmesélés alapján egy "zombivá változtatta".
Főként ezek érdekelnének:
A függőség kialakulására.
Mit kell tudni magáról a hatóanyagról.
Illetve úgy tudom kábítószerként.
De ha esetleg tudsz róla valami mást is. Írd meg kérlek
Én két és fél évig szedtem.
Egy két hét alatt rá lehet szokni,főleg abban az esetben,ha érzésileg "jól" hat.Ebben az esetben egyre több kell belőle,majd egyre nagyobb gondot okoz a beszerzése,és a végén egy roncs lesz az ember tőle.
Abbahagyás után az elvonási tünetek egyenlőek a pokollal,és hónapokig tartanak,ilyenkor ha nincs melletted segítő,vagy kórház,bele is lehet halni.
Azt hozzáteszem,hogy ez az én mértéktelen fogyasztásom esete volt,ráadásul az erősebbik 2 mg-os-ból.
Esetleg a 0.5 mg-os,vagy annak a fele rövidebb időszakra nem olyan vészes,de azt tudom javasolni,hogy ha csak lehet,ne szedd (más hasonlót se)!!!
A Rivotrilt véleményem és tapasztalatom szerint csak nagyon indokolt esetben javasolnám,akkor is csak alkalmi szerként.Pl.sokk,hirtelen pánikroham...
Egyébként epilepsziás rohamoknál használják legtöbbször.
Nem kábítószer. En el tudtam hagyni hosszú szedés után is. 1 mg-ot szedtem. Utána rövid ideig 1,5 mg-ot. Ez napi 2, illetve 3 szem a gyengébből. Nem voltam zombi. Nem látszott rajtam, h bármit is szednék és nem is éreztem zombinak magam.
Ha nem muszáj, jobb nem szedni vagy csak a legminimalisabb szükséges adagot. Semmiképpen nem zombisító adagot.
Ide se írok. Leírtam a saját tapasztalatom, erre le lettem szavazni mert nekem nem volt gondom. Abbahagytam mikor nem kellett. Nem kellet több, mint amit orvos javasolt....
6-os.
Sajnos szólni kell időben az orvosnak, ha egy gyszer nem jó és váltani minél előbb másikra.
Nem mindig találják el elsőre, hogy mi a jó gyszer, ezért kell jelezni.
Nem szabad megvárni míg az egyetemről kibukik vki, le kell vele állni. Ha az orvos erre nem nyitott (többsége az(, akkor más orvost keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!