Szeretnék többet megtudni a rivtrilról. Esetleg tudnátok mondani róla pár infót?
Sziasztok, érdekelne ki mit tud a Rivotril nevű gyógyszerről.
Ismerősöm komoly pánikbetegségre szedte, de elmesélés alapján egy "zombivá változtatta".
Főként ezek érdekelnének:
A függőség kialakulására.
Mit kell tudni magáról a hatóanyagról.
Illetve úgy tudom kábítószerként.
De ha esetleg tudsz róla valami mást is. Írd meg kérlek
Jobb lett volna elhagyni a gyszert, ha emiatt nem fog menni.
Más gyszerrel jobban is mehetett volna.
De tényleg szólni kell az orvosnak, ha vmi nem jó. Akár 1-2 nap vagy hét után. Nem értem miért vártál ennyit.
Nekem segített ez a gyszer és gond nélkül, kis nehézseggel el tudtam hagyni, mikor már nem kellett.
Én nem gondolom, hanem megtapasztaltam az elhagyást. Nekem kis nehézséget okozott, enyhe tüneteket 2-3 hétig.
13 éve hol szedek nyugtatót, hol nem. Ha az állapotom indokolja, akkor szedem, ha már jobban vagyok, nem indokolt szedni, akkor elhagyom.
Szóval nem gondolom, hanem kb 6-8 elhagyást megtapasztaltam. Frontinét és Rivotrilét is.
Nem jönnek. Sokszor évek maradnak ki. Orvosi utasítra szedem újra.
Elvomasi tünetek 2, max 3 hétig tartanak.
Én 3-12 hónapog szoktam nyugtatómementes lenni.
Általában lassan raktam le. Csökkentett adagokkal, 1-2 hónap alatt.
Kórház vett el hirtelen 1,5 mg-ot. Ekkor volt 3 hetes rosszullét.
1,5 mg-nál nagyobb adagot csak most szedek, max hétfőig mert dolgozni kezdek és álmosítana, szedált lennék. Csak 2 hete szedem nagyobb adagban. Elvonási tünet nem varrható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!