A skizofréneket, akik meglátják az összefüggéseket és úgy érzik irányítás alatt állunk, miért könyvelik el mindenképp mentális betegnek?
A skizofrének mitológiai összefüggéseket látnak meg, amik egzakt értelemben egyáltalán nem igazak; és általában szimbolikusan sem a külvilágra, hanem a saját lelkivilágukra érvényesek. (Ehhez persze nem kell skizonak lenni, egyszerűbb formában ugyanezt csinálják az emberek, amikor olyan "nagy" dolgokról okoskodnak, amikről amúgy halvány fogalmuk sincsen.)
A skizofrént azért nyilvánítják betegnek, mert a kifejlett skizofrénia ígyis-úgyis betegség.
A paranoiát pedig nem az teszi, hogy mennyire (nem) logikus, amit állítasz, hanem az, hogy olyan "összefüggéseket" "látsz", amiket amúgy sehonnan sem derítettél ki, egyszerűen csak "tudod", mert a paranoiás az mindig TUDJA a frankót.
7, de ha filmbeilloen rossz dolgok történnek egymás után 15x es ténylegesen érzem a megfigyelést plusz naponta van 10-15 összefüggő jel, plusz a családban többen is az öröklött sorsról, a balsorsról beszelnek nekem, azért az mar nem lehet véletlen.
8 miért lennék kitiltva es honnan tudod hogy ki vagyok?
9 az a disszociativ személyiségzavar, nekem nincs több enem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!