Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A skizofréneket, akik meglátjá...

A skizofréneket, akik meglátják az összefüggéseket és úgy érzik irányítás alatt állunk, miért könyvelik el mindenképp mentális betegnek?

Figyelt kérdés
Olvastam egy olyan elméletet(en is ezt vallom) hogy pont hogy a skizofrenek látják át a világot, ehhez képest őrültnek nyilvánítják ki őket. Saját magamból indultam ki, velem masfel eve olyan dolgok történnek, amik nem lehetnek véletlenek, ezután elkeztem érezni a megfigyelést es egy nap látok minimum 10 összefüggést es így kapom a jeleket. Nyilván a pszichiáter erre azt mondja hogy paranoia, pedig en nem belelatom a jeleket, hanem meglátom. Ha az orvos nem hisz nekem, aki ki fog?

2022. jan. 13. 10:34
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%
Az üzenetek a Topjoy kupakokban, és a kínai szerencsesütikben úgy vannak megfogalmazva, hogy azok bárkinek, bármilyen élethelyzetben jelenthessenek valamit.
2022. ápr. 12. 20:58
 42/50 A kérdező kommentje:

Nem az volt a lényeg

Hanem az hogy soha nem volt közöm semmilyen topjoyhoz, soha nem kerekestem rá és PONT aznap mikor elolvastam ezt a kérdést jött. velem szembe egy topjoy reklám instan… nem a kérdező vagyok hanem a válaszoló

2022. ápr. 12. 21:34
 43/50 anonim ***** válasza:
Ez szimpa véletlen. Amiket tapasztalsz véletlenek.
2022. ápr. 12. 22:08
 44/50 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem véletlen, hanem lehallgat meg figyel a telefonod. Napi 5x megtörténik velem hasonló "véletlen".
2022. ápr. 13. 08:13
 45/50 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg véletlen történhet egy nap alatt.

A telefonok nézik, hogy milyen oldalakon jársz, annak megfelelő reklámokat dob fel. Ez csak egy példa arra, ami nem véletlen.

Sok véletlen lehet, ha állandóan ezt figyeled.

2022. ápr. 13. 08:21
 46/50 A kérdező kommentje:

Nem véletlenek… nincs 1000 véletlen

Ma egy rémálmom volt egy olyan helyről ahova mennem kellene dolgozni…és PONT ma kaptam róla új híreket..

miközben màr embernek sem érzem magam

Senki nem hisz nekem

Itt sem, az orvos sem

Valami gonosz erő irányít. Tudom érzem

Es 2 eve küldi a jeleket. Brutális jeleket

2022. ápr. 15. 01:03
 47/50 anonim ***** válasza:
75%
Próbálj gyógyszereket szedni!
2022. ápr. 15. 09:06
 48/50 anonim ***** válasza:
Én abban látok lassan jeleket, hogy ezt a kérdést mindig a figyelt kérdések között hagyom és most már másodszor, harmadszor vagy negyedszer került ki a figyelt kérdéseim közül. Ez hogy lehetséges?
2022. ápr. 16. 19:24
 49/50 A kérdező kommentje:

Ma is kaptam… de már le sem írom mert úgysem értené meg senki

Pedig nagyon jó lenne kiadni magamból

2022. máj. 6. 13:55
 50/50 anonim ***** válasza:
100%
Több vagy más gyszer segítene.
2022. máj. 6. 15:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!