A skizofréneket, akik meglátják az összefüggéseket és úgy érzik irányítás alatt állunk, miért könyvelik el mindenképp mentális betegnek?
10
A búrán te írtad, hogy innen kitiltottak.
A búrán leírtad, hogy milyen problémáid vannak és elég sokan próbáltunk segíteni.
Természetesen nem tudom, hogy ki vagy a való életben.
11, oké de en nem vagyok skizofrén. Jól leírtad a dolgokat, kicsit mar túl szakmai is ez es összezavaró. A pszichiáter nem vezette le így. Ettől függetlenül meg ugyanúgy érzem magam es tudom hogy vannak összefüggések
12, mi az hogy “búrán” írtam le? Tessék itt egy újabb jel, valaki úgy beszél rólam, mintha tudná ki vagyok. Ha ki vagyok innen tiltva akkor hogy írok most ide?
15: bárki bárhányszor regisztrálhat ide új e-mailcímmel...
Tehát a kitiltás kb. két percig tart...
Lehet, hogy látsz jeleket, de mégis mi a francnak figyelnének meg? És mindenkit? Ekkora kapacitás nincs. Ez tipikus paranoid skizofrén gondolat. Könnyű belelátni sok dologba, hogy épp megfigyelnek. De ez egy téveszme a betegeknél. Én nem értem, hogy hihet ebben bárki, annyira irracionális.
És irányítanak? Hogyan? Ezt sem értem. Erre nem is képes senki, és erre pláne nincs kapacitás, és nem érné meg nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!