A skizofréneket, akik meglátják az összefüggéseket és úgy érzik irányítás alatt állunk, miért könyvelik el mindenképp mentális betegnek?
19, szeritem sincs értelme, de valljuk be, annak hogy nem irányítanak van? Eddig is bonyolult életem volt, talán néha en is okoztam, de ami 2 eve történt par hónap alatt, az tényleg olyan mint egy rossz film. En próbálom magam visszahuzni a racionalitásba, de nem megy.
En mások életében is látom az iranyitottsagot, pozitív értelemben. Erre is van példám
Emberek, miért kell bántani a kérdezőt? Igen, simán lehet, hogy skizofrén, paranoiás, de a méltóság neki is jár!
Szerintem bármibe bármit bele lehet magyarázni, ha az ember igazán akarja. Nekem is volt ilyen időszakom, én is hittem ilyesmit egy rövid ideig és rettegtem is eléggé. Az erős szorongás tette ezt, de ez tud javulni!
A skizofrén emberek nem bolondok. Sokkal beszéltem már tanulmányaim során, és nagyon sokan félreértik ezt a betegséget. Igen, van, aki téveszmék szerint él, van, aki nem beszél, es van olyan is, akiről meg nem mondanák, hogy az. Nem hiszem, hogy a világon létezik egyetemes igazság, amit csak ők látnak át, mert néha alapvető logikai dolgokon elbuknak. Nem kell nekik plusz varázserőt adni, mentális betegek és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!