Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A skizofréneket, akik meglátjá...

A skizofréneket, akik meglátják az összefüggéseket és úgy érzik irányítás alatt állunk, miért könyvelik el mindenképp mentális betegnek?

Figyelt kérdés
Olvastam egy olyan elméletet(en is ezt vallom) hogy pont hogy a skizofrenek látják át a világot, ehhez képest őrültnek nyilvánítják ki őket. Saját magamból indultam ki, velem masfel eve olyan dolgok történnek, amik nem lehetnek véletlenek, ezután elkeztem érezni a megfigyelést es egy nap látok minimum 10 összefüggést es így kapom a jeleket. Nyilván a pszichiáter erre azt mondja hogy paranoia, pedig en nem belelatom a jeleket, hanem meglátom. Ha az orvos nem hisz nekem, aki ki fog?

2022. jan. 13. 10:34
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

19, szeritem sincs értelme, de valljuk be, annak hogy nem irányítanak van? Eddig is bonyolult életem volt, talán néha en is okoztam, de ami 2 eve történt par hónap alatt, az tényleg olyan mint egy rossz film. En próbálom magam visszahuzni a racionalitásba, de nem megy.

En mások életében is látom az iranyitottsagot, pozitív értelemben. Erre is van példám

2022. jan. 13. 14:30
 22/50 A kérdező kommentje:
20, egy előző kommentben írtam példákat. Olyan mintha valaminek hatalma lenne felettem es direkt úgy alakítana a dolgokat hogy egyre többet szenvedjek. A jelek pedig azért jönnek hogy kínozzanak
2022. jan. 13. 14:32
 23/50 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az életben minden mindennel összefügg, az egész univerzum egy logikai elvek alapján egymásra épülő rendszer. Vannak, akik ezt képesek látni különböző mélységekben.
2022. jan. 13. 15:07
 24/50 A kérdező kommentje:
23, szóval akkor valaki egyetért végre
2022. jan. 13. 17:41
 25/50 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Szerintem nem te vagy bolond hanem a többiek. Aki mást mind hazudik. Ne higgy nekik! De én veled vagyok.
2022. jan. 13. 17:50
 26/50 A kérdező kommentje:
En az vagyok de nem ebből a szempontból. A depresszió nagyobb őrület mint ez. Ez a tisztánlátás. Mégha te viccelsz is
2022. jan. 13. 18:09
 27/50 anonim ***** válasza:
Tudom mit érzel.
2022. jan. 13. 18:18
 28/50 anonim ***** válasza:
76%
A legjobb ha mindent megtartasz magadnak. Kifelé ne mutasd ,H te másabb vagy mint az átlag.hosszabb távon jobban jársz. Minden ami neten van azt monitorizzak már régóta,az A.I.,ez tény,nem paranoia.ezert van célzott reklámok mindenhol.ha bánt vmi írd ki füzetbe.nm fognak megérteni,mert nm akarnak megérteni. ott volt a pegazus botrány, kémszoftver.es meg mindig elhiszitek,H amit leírást netre az nm végleges.egy szerveren megmarad örökre, ehhez nm kell informatikusnak lenni.kerdezo,sokkal több időt tolts a természetbe,ott jók a rezgések.toltodj ott.még ha hideg is van.jot tesz.es ne dumálj másoknak az életedrol mert felhasznaljak általában mint gyengeség ellened.elj úgy,H neked jó legyen.de kifelé úgymond játszd a normalisat.
2022. jan. 13. 19:03
 29/50 anonim ***** válasza:
100%

Emberek, miért kell bántani a kérdezőt? Igen, simán lehet, hogy skizofrén, paranoiás, de a méltóság neki is jár!

Szerintem bármibe bármit bele lehet magyarázni, ha az ember igazán akarja. Nekem is volt ilyen időszakom, én is hittem ilyesmit egy rövid ideig és rettegtem is eléggé. Az erős szorongás tette ezt, de ez tud javulni!

A skizofrén emberek nem bolondok. Sokkal beszéltem már tanulmányaim során, és nagyon sokan félreértik ezt a betegséget. Igen, van, aki téveszmék szerint él, van, aki nem beszél, es van olyan is, akiről meg nem mondanák, hogy az. Nem hiszem, hogy a világon létezik egyetemes igazság, amit csak ők látnak át, mert néha alapvető logikai dolgokon elbuknak. Nem kell nekik plusz varázserőt adni, mentális betegek és ennyi.

2022. jan. 24. 03:14
 30/50 A kérdező kommentje:
29, én nem gondolom magas skizofrénnek, de aki valóban az, szeritem ténylegesen ők látják át a dolgokat. Én is nem belelatok jeleket, hanem meglátok. De egyébként mások életében is. Sőt... tudnék neked sok példát is mondani. Szeritem minden apró részlet irányítva van. Szinte mar az is hogy mikor megyek el zuhanyozni. Mert ha ott megcsuszol, akkor vége lehet. Nemrég meg is történt. Valamilyen felsőbb hatalom mindekit irányít. Mindent es mindenkit. A 4 féle mentális betegségem sem véletlen.
2022. febr. 8. 00:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!