A skizofréneket, akik meglátják az összefüggéseket és úgy érzik irányítás alatt állunk, miért könyvelik el mindenképp mentális betegnek?
Van az a fogalom, hogy szinkronicitás, ilyen van, igen, létező dolog, mindenki tapasztalta.
De amikor már mindenhol jeleket meg összefüggéseket lát valaki, akkor nem véletlenül szólal meg a vészcsengő. Létezik olyan, hogy paranoia, sajnos viszonylag közelről tudom megfigyelni. Az illető tényleg látja az összefüggéseket, a megfigyeléseit alapozza valamikre, stb. csak éppen aki vele él az mindebből semmit se észlel, csak ráhagyja, mert ha nem hagyja rá, akkor sajnos jön a dühroham. Neki lehet csak igaza, látszik hogy tényleg elhiszi a megfigyeléseket meg mindent amit kitalált, a bizonyítékokat is gyűjti, jegyzi mit tudom én. Számára értelmet hordoznak ezek a dolgok, de senki más számára nem. Önmagában ez nem lenne baj, ha nem őrölné fel ezzel a környezetében élőket. Mivel az ő paranoiája szerint kell cselekedni, különben dührohamokat kap, napjában többször.
Ez nem túl kellemes a környezet számára. Amit én emögött látok, az a (már-már skizofréniába hajló) személyiségzavaros ember, akinek kell az állandó figyelem. Mivel a környezete nem tudja megadni azt a hatalmas adag figyelmet, ami neki a túléléshez kell, ezért az agya elkezdi gyártani ezeket a megfigyeléses stb (elég bonyolult) történeteket. Amiknek ő áll a központjában. Neki ez egy túlélési stratégia, mert fontosnak kell lennie.
Ez nem egy általános igazság, hanem csak a környezetemben megfigyelt dolog.
Nem jól értetted, amit írtam. Nem a figyelmet akarja magára felhívni, hanem a fantáziájában "eljátssza", hogy valaki figyel rá. De ő nem tudja, hogy ez fantázia, hanem azt hiszi, hogy valóság.
Mivel a környezete nem tudja napi 24 órában ajnározni, ezért eljátssza neki az agya, hogy valakik megfigyelik. Ő ebben él, hogy ennyire fontos ember, hogy őt SOKAN megfigyelik. Nem tudom követni őszintén szólva, hogy ki mindenki, de sokan. Nem csak megfigyelik, hanem egyéb más dolgok is történnek őszerinte, csak nem akarom részletezni.
Mindent tud rólunk a kormány. Telefonszámod, tartózkodási helyet, mobil cellainformációja alapján be lehet mérni. A Google keresőmotor gyűjti az információkat keresésünk alapján,ha google fiókkal be van jelentkezve az ember. Ha van kémprogram a mobilon, akkor még azt is megjegyzi és elküldi, amit leütöttél a billentyűzeten. Kikapcsolt állapotban is van a telefonnak egy része, ami működik, akár hangfelvételt így is készíthet.
Egy átlagembert nem fognak így megfigyelni.
A betegek magukat fontos embernek gondolják, akik különleges képességgel bírnak. Azt gondolják megfigyelik őket a kormány emberei, lehallgatják őket, tv-n, rádión keresztül irányítják őket.
Aki azt írja, hogy egy skizofrén a normális, a többi ember él tudatlanul, annak azt üzenem, a saját anyám azt hitte meg akarom mérgezi. Nem evett a kajámból, 2x hívta ki a rendőrséget a családjára 😢😣
Ez betegség. Ő is látta a jeleket.........
Túl nagy jelentőséget látsz a véletlenekbe. Te kreálsz összefüggéseket véletlenekbe. Ezek nem jelek.
A betegséged tünete, hogy ezeket gondolod, nincs betegségbelátásod.
Kedves kérdező! Kérlek, mondd el, mik ezek a jelek, és mi a jelentésük számodra, hogy megérthessünk és megfelelő választ adhassunk!
Mondanál konkrét példákat?
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__joslas__11686715-je..
Tessék itt egy nagyon jo példa. Nem is kell elmesélnem, ilyen jeleket kapok FOLYTON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!