Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudom már ezt feldolgozni,...

Nem tudom már ezt feldolgozni,segítség?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs miért,de amióta csak világ a világ,az emberi kapcsolataimban folyamatosan eldobnak.Eldobnak a "barátaim",rokonok,családtagok,szerelmem stb.Tipikusan az vagyok,akivel észrevétlenül megszakítja mindenki a kapcsolatot,aki senkinek sem elég jó,senkinek sem kell,senkinek nincs rá szüksége.Ha valami kisebb jó történik velem,már olyan szintre jutottam,hogy azt hiszem napokig,hogy csak álom volt,annyira de annyira belefásultam ebbe a helyzetbe.Nem tudom feldolgozni ezt a szeretethiányt,az eldobást...

25/N

nov. 5. 19:52
1 2
 11/11 anonim válasza:

Ha úgy érzed nem szeretnek:

- Gondold át, hogy mit lehet benned szeretni?

- Te kit szeretsz igazán, önmagáért?

- Hogyan viselkedsz azokkal az emberekkel, akikre nem vagy rászorulva?

Weöres Sándor: A teljesség felé (részletek)

A jóságról

Ne kívánd senki szeretetét. Ne utasítsd el senki szeretetét.

Úgy áradjon szereteted, mint a tűz fénye-melege: mindenre egyformán. Akik közel jönnek hozzád, azokra több essék fényedből és melegedből, mint akiknek nincs szükségük terád. Családtagjaid, mindennapi társaid, s a hozzád fordulók olyanok legyenek számodra, mint a kályhának a szoba, melynek melegítésére rendelik.

nov. 21. 13:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!