Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudom már ezt feldolgozni,...

Nem tudom már ezt feldolgozni,segítség?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs miért,de amióta csak világ a világ,az emberi kapcsolataimban folyamatosan eldobnak.Eldobnak a "barátaim",rokonok,családtagok,szerelmem stb.Tipikusan az vagyok,akivel észrevétlenül megszakítja mindenki a kapcsolatot,aki senkinek sem elég jó,senkinek sem kell,senkinek nincs rá szüksége.Ha valami kisebb jó történik velem,már olyan szintre jutottam,hogy azt hiszem napokig,hogy csak álom volt,annyira de annyira belefásultam ebbe a helyzetbe.Nem tudom feldolgozni ezt a szeretethiányt,az eldobást...

25/N

nov. 5. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Merre laksz?
nov. 5. 19:59
 2/10 anonim ***** válasza:
27%

Szeretnél beszélgetni, akár erről vagy csak úgy, vagy ismerkedni? Ha igen írj nyugodtan, én is hasonló cipőben járok. 🙁

24/F

nov. 5. 20:14
 3/10 anonim ***** válasza:
69%

Mi itt a kérdés?

Ha nincs kérdés akkor válasz sincs. Egy biztos: Nem lehet mindig mindenben a mindenki más a hibás. Szerintem ezt mostanra te is tudod.

Innentől a hibáidat érdemes azonosítani, és amelyiken lehet, azokon változtatni. Melós dolog, de menni fog 😉 Ha gondolod és nem messzi laksz, akkor tudok segíteni. De ehhez befogadónak kell lenned, és nem élből kidumálni meg tamadásnak értelmezni a konstruktív kritikákat

nov. 5. 20:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Sosem voltam olyan,aki nem látta a hibáit.Inkább ellenkezőleg,pont hogy magamban keresem a hibát minden ilyen esetben...
nov. 5. 20:25
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
Akkor miért nem találod? 🙄
nov. 5. 20:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne hibáztasd mindíg magadat, mert ha ezt teszed, akkor egy idő azt fogod hinni hogy nem érsz semmit senkinek, és háttérbe fogod magadat helyezni velük szemben, pedig nincs okod erre! Hiddel el hogy értékes vagy!
nov. 5. 20:52
 7/10 anonim ***** válasza:
55%
Depresszió.
nov. 5. 22:22
 8/10 anonim ***** válasza:
38%
Pszichológus erre azt tudom javasolni. Pénzbe kerül ugyan, de jobb vele megbeszélni mint idegenekkel. És még segíthet is. Kitudnád vele bontani jobban ezeket.
nov. 6. 06:55
 9/10 anonim ***** válasza:
29%

Miért pszichológus nem idegen?

Semmit nem ér a pszichológus, és is voltam évekig és több millióm ment rá.

nov. 6. 11:08
 10/10 anonim ***** válasza:
48%
Lehet az is, hogy rossz helyen, rossz kornyezetben elsz. Koltozz el. Ma tabutema, de Magyarorszagon belul is pl. tokre mashogy viselkednek az alfoldiek, a dunantuliak es a pestiek is. Szoval nem csak szemelyisegtipusok vannak, hanem ilyen foldrajzi viselkedestipusok is. Ezt mar az integralpszichologia iranyzata is pedzegeti. En Pesten pl jol erezten magam, Debrecent ki nem allhatom az emberek miatt.
nov. 7. 21:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!