Nem tudom már ezt feldolgozni,segítség?
Fogalmam sincs miért,de amióta csak világ a világ,az emberi kapcsolataimban folyamatosan eldobnak.Eldobnak a "barátaim",rokonok,családtagok,szerelmem stb.Tipikusan az vagyok,akivel észrevétlenül megszakítja mindenki a kapcsolatot,aki senkinek sem elég jó,senkinek sem kell,senkinek nincs rá szüksége.Ha valami kisebb jó történik velem,már olyan szintre jutottam,hogy azt hiszem napokig,hogy csak álom volt,annyira de annyira belefásultam ebbe a helyzetbe.Nem tudom feldolgozni ezt a szeretethiányt,az eldobást...
25/N
Szeretnél beszélgetni, akár erről vagy csak úgy, vagy ismerkedni? Ha igen írj nyugodtan, én is hasonló cipőben járok. 🙁
24/F
Mi itt a kérdés?
Ha nincs kérdés akkor válasz sincs. Egy biztos: Nem lehet mindig mindenben a mindenki más a hibás. Szerintem ezt mostanra te is tudod.
Innentől a hibáidat érdemes azonosítani, és amelyiken lehet, azokon változtatni. Melós dolog, de menni fog 😉 Ha gondolod és nem messzi laksz, akkor tudok segíteni. De ehhez befogadónak kell lenned, és nem élből kidumálni meg tamadásnak értelmezni a konstruktív kritikákat
Miért pszichológus nem idegen?
Semmit nem ér a pszichológus, és is voltam évekig és több millióm ment rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!