Akut szkizofreniform pszichózist (F2320) diagnosztizáltak nálam. Mire számíthatok?
Mindenképpen kövesd az orvosok utasításait. Remélem, van családod, barátaid, akik látják, ha valami gond van és felmerülhet pl. orvosváltás, gyógyszerváltás (ha lesz gyógyszer).
Van ilyen ismerősöm, rajta teljesen elhatalmasodott, mert egyáltalán nem foglalkozott vele, pluszban még ivott is. Teljesen lecsúszott.
Sajnos nekem is így kezdődött
Voltak hallucinációim és legelőször ugyanazt a diagnózist kaptam amit te most. Nekem is volt pszichodiagnosztika, de nem árulták el az eredményét. Egy év múlva megkaptam a skizofrénia diagnózist.Ugyanis a skizofrénia diagnózisának egyik kritériuma, hogy a tüneteknek legalább 6 hónapon keresztül fent kell állniuk ezért nem adhatják meg rögtön a skizofrénia diagnózist, megha úgy is gondolják, hogy az.
Nekem kb.egy év volt, mire a hallucinációmról elhittem, hogy nem valóság
Meg most is vannak olyan furcsaságok, hogy van olyan dolog, amire azt mondja a pszichológusom, hogy téveszme, de én tudom, hogy nem az. 3 éve folyamatosan hallucinálok, a gyógyszerek sem segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!