Amivel diagnosztizáltak okozhatja a végetlen ürességet?
Szerintem fogadd el ne fuss az ürességtől es idővel jobb lesz, ha konfrontálod.
En futottam előle évekig es egyre nagyobb marhaságokat csináltam, amelyek per pillanat logikusnak tűntek, valósággal futottam magamtól ! Nem ajánlom!
3-as hülye.
Egyébként valószínűleg a depresszió okozza ezt az ürességérzést. Idővel el fog múlni. Addig is olvass, hallgass zenét, dolgozz, tanulj, a lényeg, hogy foglald le magad és az csökkenteni fogja ezt az érzést.
Egyedül a mostani hármas a hülye.
Ha nem tudnád, aki kiírta ezt a kérdést, az a mocskos recskakirály, aki gyilkosságról és nemi erőszakról szokott álmodozni. Valóban megérdemli a sorsát ez az embernek nem nevezhető féreg. Remélem, hogy szenvedni fog a nyomorult élete végéig minden egyes nap. 😁
Látom törölték a hármast, amire reagáltam.
4-es, neked elment a józan eszed? Sehol se ír ilyet, nem tudom, miből gondolod, hogy egy aberrált őrült.
Kérdező, ne szaladj el, inkább nevess a hülyéken!
Az 5-ösnél belinkelt kérdést amúgy jelentettem a moderátornak.
Szerintem nem azonosak, több 24 éves férfi is ír ide valószínűleg.
#7. Dehogynem azonosak. Már évek óta írogatja a kérdésnek álcázott aberrációit a nyomorult.
Rendszeres témái közé tartoznak a különböző elmebetegségei, a gyilkosság, a nemi erőszak, a tanárok gyűlölete, meg az, hogy neki soha nem volt párkapcsolata.
Ritka nyomorult egy "ember" ez. Remélem, hogy szenvedni fog, amíg csak él. 😁
8-as. Ha ennyire biztos vagy benne, jelezd a terrorelhárításnak, lehet, hogy egy iskolai tömegmészárost vagy máshol ámokfutót állítasz meg a bejelentéseddel.
De szerintem ez a kérdező nagy eséllyel nem azonos az őrülteddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!