Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elhagytam a Scippát, aztán a...

Elhagytam a Scippát, aztán a Brintellixet egyik napról a másikra, aztán a Reagilát szintúgy. Egyik sem használt. Mit kéne ilyenkor tenni a dokinak?

Figyelt kérdés

tegnap 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Hány napig szedted? Ezek a "gyógyszerek" nem hatnak rögtön. Meg csodát se kell tőlük várni, ha hatnak. Bár nem tudom mit vársz tőlük. Na meg, ha már hosszabb ideje szedted, akkor nem szabad rögtön abbahagyni a szedését, hanem csak fokozatosan csökkentve. A doki esetleg felírhat másikat, ajánlat pszichoterapeutát, írhat beutalót pszichiátriai bentfekvő osztályra, ( bár ennek nagyon kicsi az esélye)
tegnap 14:54
 2/3 A kérdező kommentje:
A scippa-t évekik, a brintellixet és a reagilát csak pár hónapig.
tegnap 15:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Enyém 14 félét próbált ki,de nem hatottak hosszútávon. Ajánlotta még a pszichoterápiás kórházakat is(Tündérhegy,Thalassa) most pszichológushoz járok aki szintén nem ér semmit csak meghallgat és mindenre azt válaszolja "értem" de magánra meg nincs pénzem.
tegnap 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!