Szerinted megbocsájtható az ,hogy valakik miatt 3 féle pszichátriai gyógyszert kell szednem?
30-as
Kösz.
Okés.
Én is úgy érzem, hogy mások miatt vagyok mentális beteg, és mások miatt szedek pszichiátriai gyógyszereket.De ez valószínűleg nem így van, mert egy mentális betegség nemcsak mások "csesztetése" révén alakul ki, hanem azért is mert genetikailag is biztosan hajlamos egy személy arra, hogy kialakuljon nála egy mentális betegség.
Nem számít az, hogy megbocsátható-e szerintem, és ezt úgy írom, hogy elhiszem neked azt, hogy nagyon sokat bántottak. Ha te megbocsátasz, és valamiféle belső békére lelsz vagy nem tudom, akkor meg van nekik bocsátva, na és akkor, megtudják ők ezt valaha is? Ahogy azt sem tudják meg soha, hogy mennyit szenvedtél/szenvedsz miattuk.
32-es
Nem minden a genetika.
Az ember tűrőképességének van határa.
Ha túl mennek a határon akkor pszichátria lesz belőle.
Genetikára nagyon sok mindent rá húzznak ,mint a fog rohadás.És ezt pontazok mondják ,akik nek szétrohadt a pofájuk a hanyagság miatt ,de ezt ők a genetikára fogják.
Igen van olyan ,hogy valaki egy kicsit ellenálóbb valamivel ,de az annyit nem számít ,ha 10 évenként mos fogat az ugyan úgy szétfog rohadni.Előbb utóbb.
33-as kieg:
A mentál higéninál is ez van.
Ami hibánk is ,hogy az elménk,belső világunk szérohadt ,mert valószínűleg nem foglalkoztunk vagy nem foglalkoztak velünk pl:gyermekkorunkban velünk a szüleink eleget és ezzel a területtel.
Engem az iskolában zaklattak néha még a tanárok is rá tettek ,de mindegy.
A szüleim otthon hajtottak kegyetlenűl a tanulással.
A szüleim a mentál higiénimál nem foglalkoztak én még akkor nem tudtam ,hogy hogyan kell vagy hogy van ilyen,kell-e.
Na mindegy.
Most foglalkozok csoport terápia,pszicháter,önkezelés.
Légzőgyakorlatok,hangulat figyelés és naptározás folyamatos mosolygás,amikor alkalmam adódik nevetek.
De sajnos már lehet ,hogy késő ,mint a fognál.
Ha szétrohadt azzal már nem lehet mit csinálni kihúzzák.
Mundjuk én még azért nem jutottam el odáig.
Én szerintem van esély.
36-os
Kösz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!