Szerinted megbocsájtható az ,hogy valakik miatt 3 féle pszichátriai gyógyszert kell szednem?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 16:54
2/31 A kérdező kommentje:
Éveken át tartó zaklatás.
Gondolok itt az iskolai éveimre.
Munka frontján is ,csak a csesztetést kaptam.
tegnapelőtt 16:58
3/31 A kérdező kommentje:
2év alatt megtudom számolni ,hogy hány normális emberrel beszélgettem a munka frontján.
tegnapelőtt 17:04
4/31 anonim válasza:
Nem
Ha ennyire kikészítettek hogy gyógyszeres kezelésre szorulsz hogy a minden napjaidat könnyebben éld meg akkor nem érdemelnek megbocsájtást, azt meg pláne nem hogy kapcsolatot tarts velük
5/31 A kérdező kommentje:
4-es
Nem tartom egyikel sem.
tegnapelőtt 17:10
6/31 anonim válasza:
Túlérzékeny vagy. Nem mások miatt szeded hanem magad miatt.
7/31 A kérdező kommentje:
6-os
Hozzá járultak.
tegnapelőtt 17:17
8/31 A kérdező kommentje:
Nem kicsit.
tegnapelőtt 17:18
9/31 A kérdező kommentje:
Egyébként nem vagyok most már túlérzékeny.
tegnapelőtt 17:18
10/31 anonim válasza:
Akkor ne szedd. Nem tartom reálisnak, hogy az iskolában is és a munkahelyeden is mindenki egy utolsó alja ember, akik azért élnek, hogy téged bántsanak, és miattuk "kell" gyógyszereket szedned. Ezt nyilván te sem gondoltad komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!