Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerinted megbocsájtható az...

Szerinted megbocsájtható az ,hogy valakik miatt 3 féle pszichátriai gyógyszert kell szednem?

Figyelt kérdés

#gyógyszer #egészség #mentális #3gyógyszer #Megbocsátható-e
tegnapelőtt 16:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
77%
További kellemes fröcsögést :D
tegnapelőtt 18:00
 22/31 A kérdező kommentje:

21-es

Annyiban különbözünk mi ,hogy mi emberileg törekszünk a jó felé.

Ti sajnos törekedtek a rosszra ezért vagytok retkek.

Remélem boldog,kielégítő életed lesz az anyagi világban.:)

tegnapelőtt 18:06
 23/31 anonim ***** válasza:
32%

És akkor miért nem tudom sajnálni az embereket... eskü legjobb munkám volt mikor szarul hatott az érzéstelenítő és másfél óráig kínoztuk a fajtátokat a fogászaton. És még fizettetek is érte.

Most mást dolgozok, pénzügyes vagyok. Igen alvászavarom és epilepsziám lett a sok stressztől amit emberek okoztak nekem. A saját kollégáim. De a karma dolgozik.

tegnapelőtt 18:11
 24/31 anonim ***** válasza:
32%
Nem vagyok alapvetően gci ember. Szép lassan lettem ilyen, túlterheltség okozza.
tegnapelőtt 18:12
 25/31 anonim ***** válasza:
77%
Ez csakis a te hibád. Máshogy kellett volna hozzá állnod ezekhez a személyekhez. Nekem is voltak és vannak is rosszakaróim, de nem veszem magamra.
tegnapelőtt 18:18
 26/31 A kérdező kommentje:

25-es

De mikor jó formán ,csak azok vannak.

Évekig.

Senki nem áll mellém.

Én legtöbbször mellé állok a haverjaimnak.

Nekem is vannak hülyeségeim ,de nem annyi ,mint azoknak ,akik a melóhelyen vannak.

tegnapelőtt 18:21
 27/31 anonim ***** válasza:
75%

#26 aki nem áll melléd, azok nem is haverok.

Azok a haverok akik mindig és mindenbe veled és melletted állnak.

tegnapelőtt 18:29
 28/31 A kérdező kommentje:

27-es

Igen.

tegnapelőtt 18:33
 29/31 anonim ***** válasza:
47%
23-as egy szadista.
tegnapelőtt 20:43
 30/31 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező! Keress fel Popper Péter videóeó elődásokat este. Hallgasd, válassz témát a sok közül és gondold át amiket mond. A gunagriha előadásai is hiánypótlóak, szeretem hallgatni mert mindíg elgondolkodom közben, és rájövök hogy .ennyi mindent rosszul gondolok. Csak egy tipp, próbáld meg. Illetve a bükki füvesember stressz teáját próbáld ki. Györgytea.hu
tegnap 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!