Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerinted megbocsájtható az...

Szerinted megbocsájtható az ,hogy valakik miatt 3 féle pszichátriai gyógyszert kell szednem?

Figyelt kérdés

#gyógyszer #egészség #mentális #3gyógyszer #Megbocsátható-e
tegnapelőtt 16:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező írj rám. Én is ugyanebben vagyok. Seggfej aki nem érti meg.
tegnapelőtt 17:22
 12/31 anonim ***** válasza:
16%

Oh valóban. Mindenki seggfej csak ti nem. A kérdező is azzal kezdte, hogy megbocsásson-e. Mintha ő valami mindenki fölött álló lény lenne, és mindenki más egy utolsó szemét, aki miatt ti, szegénykék, gyógyszerezni kényszerültök magatokat.

Szerintem pedig beteg, rosszindulatú emberek vagytok, akiket nyilván kivet magából a társadalom, mert nem vagytok képesek alkalmazkodni, sem pedig pozitív emberi érzésekre, vagy értékelhető hozzáállásra.

Tehát az adekvát kérdés az esetetekben az, hogy MI megbocsátunk-e nektek, hogy rontjátok a társadalmi légkört minden szinten, és élősködtök a nyakunkon.

tegnapelőtt 17:26
 13/31 A kérdező kommentje:

10-es

Ha nem szedem nem birok aludni.

A gondolat,érzelmi világom szélsőségessé válik szóval ordibálok otthon stb.

Volt már üveg,ajtó ,amit szétvertem.

tegnapelőtt 17:40
 14/31 A kérdező kommentje:

12-es

Ne magadból induljál ki.

Ez nem én vagyok.

tegnapelőtt 17:41
 15/31 A kérdező kommentje:

Egyébként mindenkinek van rossz és jó oldala.

Csak az a kérdés ,hogy melyik a nagyobb.

Elhiheted ,hogy azoké ,akik engem szekáltak ezerszer nagyobb a rossz oldaluk ,mint az enyém.

Amig én csinálok 1rossz dolgot addig ők legalább 10.

tegnapelőtt 17:42
 16/31 anonim ***** válasza:
0%
Tehát te ilyen borderline-bipoláris vagy? Azok szörnyű emberek. Tényleg. Szívjátok mások vérét, folyamatos érzelmi kitörések, hisztéria, zsarolás, manipuláció, teljesen irreális gondolkodás, mindenki rossz, mindenki bánt, mindenki szar szemét... Brrr. Nektek az opnira lenne szükségetek.
tegnapelőtt 17:45
 17/31 A kérdező kommentje:

16-os

A fajtádnak is.

Mondjuk inkább Auschwitz.

Remélem sokra tartod ,mert oda fogsz kerülni.

tegnapelőtt 17:49
 18/31 anonim ***** válasza:
32%

Már bezárt, lemaradtál egy pár évvel:)

Látom kezd kijönni a valódi éned: az antiszemita, gyűlölettől fröcsögő, agresszív mentális beteg, akit - valljuk be - joggal utál mindenki.

tegnapelőtt 17:52
 19/31 A kérdező kommentje:

18-as

Én magyar ellenes vagyok.

A zsidók,cigányok hozzátok képest tisztességes népek.

tegnapelőtt 17:56
 20/31 A kérdező kommentje:

19-es

Még mielőtt írnád a hülyeségedet.

Még annyit szeretnék erről mondani ,hogy a többi magyar szóval féreg bajtársadnak köszönhető az én,mi állapotunk.

tegnapelőtt 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!