Szerinted megbocsájtható az ,hogy valakik miatt 3 féle pszichátriai gyógyszert kell szednem?
Oh valóban. Mindenki seggfej csak ti nem. A kérdező is azzal kezdte, hogy megbocsásson-e. Mintha ő valami mindenki fölött álló lény lenne, és mindenki más egy utolsó szemét, aki miatt ti, szegénykék, gyógyszerezni kényszerültök magatokat.
Szerintem pedig beteg, rosszindulatú emberek vagytok, akiket nyilván kivet magából a társadalom, mert nem vagytok képesek alkalmazkodni, sem pedig pozitív emberi érzésekre, vagy értékelhető hozzáállásra.
Tehát az adekvát kérdés az esetetekben az, hogy MI megbocsátunk-e nektek, hogy rontjátok a társadalmi légkört minden szinten, és élősködtök a nyakunkon.
10-es
Ha nem szedem nem birok aludni.
A gondolat,érzelmi világom szélsőségessé válik szóval ordibálok otthon stb.
Volt már üveg,ajtó ,amit szétvertem.
12-es
Ne magadból induljál ki.
Ez nem én vagyok.
Egyébként mindenkinek van rossz és jó oldala.
Csak az a kérdés ,hogy melyik a nagyobb.
Elhiheted ,hogy azoké ,akik engem szekáltak ezerszer nagyobb a rossz oldaluk ,mint az enyém.
Amig én csinálok 1rossz dolgot addig ők legalább 10.
16-os
A fajtádnak is.
Mondjuk inkább Auschwitz.
Remélem sokra tartod ,mert oda fogsz kerülni.
Már bezárt, lemaradtál egy pár évvel:)
Látom kezd kijönni a valódi éned: az antiszemita, gyűlölettől fröcsögő, agresszív mentális beteg, akit - valljuk be - joggal utál mindenki.
18-as
Én magyar ellenes vagyok.
A zsidók,cigányok hozzátok képest tisztességes népek.
19-es
Még mielőtt írnád a hülyeségedet.
Még annyit szeretnék erről mondani ,hogy a többi magyar szóval féreg bajtársadnak köszönhető az én,mi állapotunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!