Az milyen mentális betegség, amikor valaki megpróbálja "ellopni" valaki más személyiségét?
Részvétem, én is voltam hasonló helyzetben: tíztől húsz éves koromig volt legjobb barátom vagy lefikázott mindent, amit én mondtam vagy csináltam, vagy pont ugyanígy, ahogy te is írod lemásolt, überelni akart, szörnyű volt, mire feltűnt! Én írtam neki egy levelet, de vagy három oldalasat, hogy miért nem szeretnék többet a barátja lenni.
Te nem tudsz szobát cserélni, szobatársat?
Én nem azt mondtam a barátomnak, hogy többet látni sem akarom, de a napi négy órás dumcsi helyett heti egy talira próbáltam csökkenteni az érintkezésemet vele, amin ő úgy megsértődött, hogy szakításnak élte meg, vmilyen szinten végül is tényleg az is volt...
Aztán láttam neten, hogy milyen új sülve-főve barátai vannak, megjegyeztem neveket, nem kerestük egymást sok évig, aztán megismertem egy volt barátját, akinek emlékeztem a nevére, ő utánam volt az áldozata, és mesélte, hogy a házassága is pont így sikerült: energiavámpírkodva...
Érdemes eltávolodnod tőle, amennyire tudsz, emlékszem, hogy engem az ijesztett meg a legjobban, hogy feltűnt, hogy kezd eltűnni a saját személyiségem, illetve minden, ami én vagyok, rá reakció, és nem szerettem ezt magamban.
Nagyon jól meglehetne szivatni, ha valami fake dolgokat találnál ki úgy, mintha téged tényleg érdekelne, stb. Aztán persze egész mást csinálsz, de ő közben már lejáratta magát...
Tudod.. Adj a majom kezébe borotvát...
De hogy van bejárása a telefonodba? Miért nem kódolod le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!