Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megöregedett a lelkem, pedig...

Megöregedett a lelkem, pedig csak 30 éves vagyok, hogy gyógyuljak meg?

Figyelt kérdés

okt. 25. 10:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Az meg kifejezetten csodának számít, hogy minden egyes évben van egy 28, 29, majd 30 éves kérdező, akinek voltak alkalmi szexuális kapcsolatai, a szülei albérletbe küldték őt, azon kesereg hogy ő 10-15 évvel fiatalabbnak érzi magát, és konkrétan tininek vagy kisfiúnak írja le magát. És ezt minden egyes évben valaki kiírja olyan rejtélyes fiókokból, ami alá az van írva, hogy már kitiltották azokat (miért is?). Ilyen véletlenek léteznek?

És ezek csak azok a kérdések amiket nem töröltek a modok, különben ötször ennyi volt kiírva.

okt. 25. 10:49
 12/19 anonim ***** válasza:
80%

"Nem tudom mi volt itt alpári"

Tessék: "te egy igazi hülye vagy", "te lehetsz lelki nyomorult"

okt. 25. 10:55
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
Egyik se vagyok az előző hozzászólókból, de ahogy elolvastam az első kommentem, nekem is beugrott az ezelőtti teljesen ugyanez a kérdésed. Hogy szülők a hibásak, ki lett fizetve minden hitel, és albérletbe űztek... Vagy nagyon sok embernek teljesen ugyanaz az élete, vagy pedig ami valószínűbb, hiába tagadod, de te vagy mind.
okt. 25. 11:06
 14/19 anonim ***** válasza:
67%
*kommented
okt. 25. 11:06
 15/19 A kérdező kommentje:
De honnan tudjátok, hogy ki lehetek egyáltalán?!
okt. 25. 14:57
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt a három témakört ismételed évek óta, minimális átfogalmazással. Letagadod és mégis kitiltanak, majd néhány hét csend után egy újabb profilból folytatod.
okt. 25. 15:12
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy most már szórakozol. Igaz valami egyáltalán a kérdésekből, vagy csak előadod a kétségbeesett szerencsétlent hátha ettől többen válaszolnak? Ekkora poén mások jóindulatával és segítő szándékával visszaélni?
okt. 25. 15:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Itt mindenki hülye? 🤣😂😅
okt. 26. 11:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Időközben törölték a válaszát #16-17. között, amiben leírta hogy ő csak szórakozni akar egy kicsit. Nyomorult troll ez is.
okt. 26. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!