nem bírom így tovább. gyűlölöm magamat elegem van a dühkitöréseimből, az állandó sully méregetésből és abból, hogy az egész napom félelemből áll és gyűlöletből magam iránt. Belefáradtam az egészbe és az a legrosszabb, hogy egyre többször vannak olyan gondolataim, hogy hogy ölhetném meg magamat. amit 1 órára rá persze visszavonok, de megrémülök amikor ezekre gondolok. Szerintetek ez baj? Nem merek orvoshoz fordulni. Amikor odajutok, hogy segítséget kérnék a háziorvosomtól mindig megriadok, hogy csak hülyének nézne, de mástól is ugyan úgy tartok......
16/L
2010. nov. 4. 10:52
1/8 anonim válasza:
Nehéz kívülről bármilyen tanácsot adni egy ilyen forrongó lelkiállapotra.Bármilyen furcsa,a megoldás egyszerű lenne,ha elhinnéd,hogy sikerül."Csak" el kellene kezdened szeretni magad.Addig mondogatni,mosolyogni magadra a tükörben és időzni olyan emberek társaságában ,akik igazán elfogadnak,amíg Te magad le nem veted ezt a helytelen látásmódot,ezt az önbizalomhiányt.
2010. nov. 4. 11:02
2/8 anonim válasza:
Menj el pszichiáterhez vagy pszichológushoz
2010. nov. 4. 11:02
3/8 anonim válasza:
Valóban a szaksegítség lenne a legreálisabb. Egyik ismerősömnek bejött.
Én beértem a szakkönyvekkel. :)
Meg kellene keresni a probléma gyökerét: hogy miért utálod valójában magad. Ha tudod mi az igazi ok, könnyebb gyógymódot találni rá.
2010. nov. 4. 11:59
4/8 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyen gondolataim néha. Szerintem menj el pszichológushoz, vagy pszichiáterhez, nem kell félned, köti őket a Hippokráteszi eskü :)
2010. nov. 4. 14:36
5/8 anonim válasza:
Én sem szerettem magam soha, sőt gyülöltem egészen addig amíg nem találkoztam az agykontrollal. Több tükröt is összetörtem és öngyilkossági kísérletem is volt.
Nekem segített az agykontroll más szemmel nézni magam, elolvastam a Titok és a Kulcs című könyveket ami után megváltozott a véleményem sok mindenről. Próbáld meg hátha neked is segít.:)
2010. nov. 4. 19:42
6/8 anonim válasza:
Elvetettségben szenvedsz. Ennek oka a szeretett vagy számodra fontos emberektől, pl. szülőktől stb. jövő elutasításban van. Van belőle kiút. Örökre szabad lehetsz belőle, ha rátalálsz arra, aki téged igazán szeret, már a születésedtől fogva. Ő Jézus. Hasznos olvasmány: Derek Prince: Elvetettség c. kis könyvecskéje.
2010. nov. 10. 14:13
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a további kommenteket. Az utolsónak is köszönöm, de nem keresztény a vallásom és nem akarok áttérni.tökéletesen meg vagyok elégedve a sajátommal
2010. nov. 17. 17:48
8/8 anonim válasza:
Szia! Utolsó vagyok. Rendben, tiszteletben tartom a vallásodat, de én nem lennék megelégedve vele, ha még azt sem tudja megadni, hogy ebből a problémából kijöjj. Kívánom, hogy találd meg a teljes és tökéletes megoldást! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!