Mit csináljak?Elfog múlni a falásroham?
Figyelt kérdés
Nyáron 2 hónap alatt leadtam 10 kg ot kcal számlálással elmúlt a menstruációm és folyton fáradt voltam most egy hónapja elkezdtem újra normálisabban enni viszont 3 napja falásirohamaim vannak egész nap alig eszek mert bűntudatom van este pedig rámjon a hoppáre és megeszek 3 kakaoscsigat 3 pizzát 3 fánkot.. 42 kg 160 cm 16 lokt. 7. 17:57
21/22 anonim válasza:
Ezt addig fogod csinálni amíg tönkremegy az emésztőrendszered is. Aztán semmit nem fogsz tudni enni mert fájni fog a hasad mindentől. Többször kéne enni keveset. És nem gyorsan felszívodó szénhidrátot, hanem egeszséges ételeket. Hiába zabálsz még tapanyag és vitamomhiányod os lesz a sok szeméttől amit megeszel. Nem hiszem, hogy jó ötlet fiatalon teljesen tönkretenni egy életre az egészséged. Ha kell valami szenvedély inkább kezdj el sportolni. Azzal kisebb bajt csinálsz ha túltolod. De egyél rendesen. Ha éhes vagy az a szervezet jelzése akkor enni kell.
22/22 anonim válasza:
Ha én ennyi mindent összezabálnék egyszerre elvinne a mentő. :D
Szüleid mit szólnak mindehhez? Mert itt mentális gondok vannak. Miért nem eszel reggelit ha éhes vagy? Be kéne látni, hogy nincs értelme eheztetned magad mert zabálás lesz a vége. A bűntudat helyett menj el futni aztán regelizz meg. Hidd el jobb lesz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!