Hogyan mondjam el a pszichológusomnak azt,hogy öngyilkos akarok lenni?
Már nagyon a padlón vagyok úgyérzem nincs kiút,de az érzéseimről sosem tudtam beszélni,ha azt is mondtam valakinek,hogy rosszul vagyok sose hitték el,mert egyszerűen nem tudom kimutatni az érzéseim nem tudok mosolygás nélkül a bajaimról mesélni. Volt már,hogy a pszichológus se vett komolyan pont ezért.
Megakarom neki mondani mennyire padlón vagyok, de nem tudom hogyan egyszerűen képtelen vagyok "gyengének" látszani vagy nem is tudom mi a jó szó rá. Kérlek segítsetek ebben a pokolban élek már 6 éve és nem látok már más utat.
10
Szégyelje anyukád magát amiért egy ilyen idiótát hozott a világra. Én csak a valódi, létező kockázatokat soroltam, én biztos nem vállalnám ezt a kockázatot csak azért hogy elpicsoghassam magam egy vadidegennek akit valószinüleg belülrő mardosna az irántam érzett apátia vagy szánalom, őszintén kinek kell ez? Az meg hogy öngyilkos akar lenni vagy sem az csak is az ő dolga hogy eldöntse, nem az ideírkáló nagyokosoké, nem a pszichomókusoké, nem a karhatalomé vagy a kurmányé. Hiába valljátok megszálottan, rögeszmésen hogy az öngyilkosság csak is mentális betegség eredménye lehet, az öngyilkosság igen is lehet legitim opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!