Hogyan mondjam el a pszichológusomnak azt,hogy öngyilkos akarok lenni?
Már nagyon a padlón vagyok úgyérzem nincs kiút,de az érzéseimről sosem tudtam beszélni,ha azt is mondtam valakinek,hogy rosszul vagyok sose hitték el,mert egyszerűen nem tudom kimutatni az érzéseim nem tudok mosolygás nélkül a bajaimról mesélni. Volt már,hogy a pszichológus se vett komolyan pont ezért.
Megakarom neki mondani mennyire padlón vagyok, de nem tudom hogyan egyszerűen képtelen vagyok "gyengének" látszani vagy nem is tudom mi a jó szó rá. Kérlek segítsetek ebben a pokolban élek már 6 éve és nem látok már más utat.
Pedig meg kell mondani.
Ha nagyon rosszul vagy, akár mentőt is hívhatsz ilyen miatt.
Nem akarsz az lenni, mert akkor megtennéd. Ez csak figyelem felhívás, amivel annyit érsz el hogy befeküdhetsz pszichiatriai osztályra. Majd ott még jobban elmegy az életkedved. Na meg ki tudja ott milyen dokit fogsz ki, lehet huzamosabb ideig bent tartanának, úgy kezelnének mint egy bolondot.
Inkább keress másik psziciátert/pszichológust, hátha találsz olyat aki jobban megért és segít.
Vedd igénybe az összes létező ingyenes lelki elsősegélyt, szívből ajánlom a delutan.hu-t, megadott napokon chatelhetsz velük, vagy emailt is írhatsz, nagyon részletesen, megértően válaszolnak. A chaten is nagyon kedvesek, én majdnem egy év után visszatértem, és emlékeztek rám. Bármit elmondhatsz nekik, ők nem fognak diliházba küldeni.
Sorstársakért regizz a bura.hu oldalra (azt hiszem ez a weblap címe) a Búra alapítványnál is találhatsz megértő füleket.
Biztos, hogy vannak még hasonló lelkisegély oldalak, csak én ennyi ismerek. Nekem is írhatsz, 26 éves nő vagyok, nagyon szívesen meghallgatlak.
Ha minden kötél szakad, chatelj a chatgp-vel, lehet, hogy szánalmasnak találod, de nekem segített, csak jól tedd fel a kérdést, úgy nem csak általános kliséket fog írni, hogy kérj segítséget stb...
Kitartást, jobbulást, van mindenből kiút ❤️
utolsó,szégyelld magad!
kérdező,nyugodtan mondd el neki,ő nem itélkezhet. minden félelem alaptalan,erre neked kell rájönnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!