Pszichológusom miért mond ennyi hülyeséget? Mit csináljak? Hagyjam ott? 18/F
Valószínűleg azért ösztönzött a munkakeresésre, hogy legyen elfoglaltságod, rendszeres napi feladatod, ne fordulj be otthon. Ráadásul, ha van saját jövedelmed, akkor az egyfajta szabadságot is jelent.
Azt neked kell tudni, hogy 3,5 évig a nem jó anyagik körülmények mellett anyukád, egyedül el tud-e még tartani. Gyanítom, hogy nem.
Engem is egyedül nevelt anyukám, nem jó körülmények között. Én középiskola után elkezdtem dolgozni, és levelezőn tanultam tovább.
Szia!
Szerintem érdemes másik pszichológust keresni.Ha anyukáddal jó a viszonyod, akkor próbáld nyugodt körülmények között megbeszélni vele a gondjaidat.Nem lehet könnyű most neked, de hidd el van kiút.Ha egyetemre készülsz igenis légy magadra büszke, hogy odáig eljuthatsz, :) és később sokra viszed majd.
Ne a baráti körödből válassz ki valakit pszichológusnak hanem keress fel egy szakembert akkor a problémádat fogják megoldani.
Lemaradt az előbb az elejéről egy N betű.
Onnan hogy a kérdező az életben nem volt pszichológusnál.
Ha lett volna tudná, hogy ilyen válaszokat ott nem kap.
Üdv egy pszichológus.
Azért az sem semmi, hogy a társadalom 80%-ának lenne szüksége pszichológusra, alig lehet időpontot kapni, annyi a munkájuk, de neked még arra is van időd, hogy idegenek problémait magadra vedd és válaszolgass.
Ahogy ő nem járt pszichológusnál, úgy te sem vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!