Ti, akik otthagytátok a pszichológusotokat, mert kicsapta a biztosítékot a hülyesége, mi volt az ok amiért, tettétek ezt? mármint amiért másik szakemberhez fordultatok vagy úgy döntöttetek, hogy nektek ilyen segítség nem kell?
Én szorongással kezdtem jérni egy pszichológushoz, államira, nem magánra.
2 ok miatt hagytam ott.
1 állandoan azt találta valamiért ki, hogy apám engem valószínüleg molesztált, ami NEM igaz.
2 beszélgettem vele egyszer az új kocsimról és mondtam, hogy szeretem a váltót, mert ügyetlen a kezem de ennek vastagabb a gombja meg felépítése és könnyen rá tudok fogni.... Erre megkérdezte: Érez vonzalmat férfiak iránt?
Ekkor hagytam ott a fenébe. Az volt az utolsó csepp.
Azóta kiderült a bajom is, asperger szindrómás autizmus a neve, a Delej utcában diagnosztizáltak, miután egy másik pszichológusnál felmerült ismét ez a gyanú amit még gyerekként mondott egy gyógypedagógus. Ui: az első pszichológus szerint akit otthagytam, biztos nem vagyok autista, mert autista nem tud érdemben fejlődni.
Te miért hagytad ott a pszichológusodat, ha otthagytad? Mi volt az ok? Mikor telt be a pohár? Megbámntad?
Magánhoz jártam, a 3. alkalom lett volna, kértem aznap reggel hogy munka miatt toljuk át az időpontot, mondta hogy +2500 forint szóval hagytam a fenébe.
Azóta nem voltam pszichológusnál pedig kellene de menyjen már a g*cibe az ilyen...
Nem én, hanem bátyám járt régen mikor ötödikes volt, mert néhány felsőbbéves durván piszkálta a suliban.
Anyánk akkor iratta ki tesómat, mikor a pszichológus megvádolta apánkat azzal, hogy bántalmaz minket. Ezt abból vonta le, hogy tesóm rajzolt egy képet a családunkról, és apukánkat kicsit arrébb rajzolta, mint minket. A pszichológus megkérte anyánkat, hogy szervezzen nekünk minél több programot apánk nélkül, hogy végre fellélegezhessünk. De apánk sosem bántott minket, ő pont az a típus, aki tűzbe menne a saját családjáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!