Pszichológus miért csináltatott hülyeségeket?
Nem hülyeségeket csinál, hanem a fantázia világod alapján próbálja feltérképezni a személyiséged.
Miben kételkedsz? Az elképzelt virágban? Az elképzelt helyszínekben?
"Miben kételkedsz? Az elképzelt virágban? Az elképzelt helyszínekben?"
Abban, hogy ez valami eredményre vezetett volna. Kínos is volt, hogy ilyesmire kért, ráadásul elment több teljes óra, ezzel a "relaxálással". Én inkább a gyógyszerekben bízok. A légzésgyakorlatok, mint pl. a box breathing sosem használt, a benzodiazepinek viszont mindig.
#3: Köszönöm, erre voltam kíváncsi, hogy mi lett volna a célja ezekkel.
"Akkor rossz helyen jársz, mert a pszichológus nem írhat fel neked gyógyszert. Az a pszichiáter."
Ott voltam először, ő ajánlotta kiegészítésként a pszichoterápiát.
A pszichoterápia nem csodaszer. Nem olyan, hogy beveszed a szert és jobban vagy. Pszichoterápia alatt sokszor a feldolgozatlan, meg nem értett szarságaidat kell feltárni és helyrerakni, aminek következtében átmenetileg még rosszabbul is lehetsz.
Viszont, ha sikeres a pszichoterápia, akkor sokat tanulsz magadról, még fejlödhetsz is általa. A gyógyszerek jó esetben gyorsan eltakarják a tüneteket.
#7: igazat ír.
Lehet, hogy neked nem valóak ezek az imaginációs technikák. Én két szakemberrel is próbáltam, igazából csak időpocsékolás volt az imag. epizód. Nekem végül az ellenkező nemű, "no bullshit", kőkeményen, fegyelmezetten vezetett terápia vezetett eredményre. Semmi elképzelés, meditáció, kizárólag a tények, az azokhoz kapcsolódó érzések. Mondjuk, én elég racionális ember vagyok, lehet, hogy pont neked is ilyen szakemberre lenne szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!