A pszichológus (tb) MMPI tesztet csináltatott, de értékelhetetlen lett, gond ha megmondom, hogy új tesztet kérek?
hát, leharapni nem fogja a fejedet, de nem biztos, hogy így önkényesen - hogy nem a pszichológushoz jársz - kérhetsz egy másfajta tesztet
egyébként ez tb-s pszichiáter meg pszichológus? mert én nem vagyok benne biztos, hogy ők mindenféle tesztet csinálgatnak csak egy füttyre
ha annyira kíváncsi vagy és tesztelgetni akarod magad, akkor menj egy magánpszichóhoz kifejezetten ezzel a kéréssel
hát de, nézik...
én voltam tündérhegyen, ott mikor megérkezel és mikor elmész kitöltetik veled az mmpi-t, elég sokaknak értekelhetetlen lesz egyik, másik vagy akár mindkettő, de ez sem jelenti azt, hogy jó akkor az nulla, arról is írnak ugyanúgy, mint az értékelhetőről... nem egy zárójelentést olvastam...
de egyébként őszintén nem értem, hogy ha téged nem érdekel, akkor miért is akarsz önkényesen teszteket töltögetni, és miért nem hagyod ezt az orvosra meg a pszichológusra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!