Ez a teszt értékelhetetlen?
2 napja késik, nem is érzem hogy meg akarna jönni.
10es érzékenységű teszt most délután csináltam de középen van a csik
Így valóban hibás a teszt.
Viszont én szétszedném, mert lehet, hogy csak annyi baja van, hogy el van csúszva a reagens papír, így a másik csík lehet a műanyag rész alatt is.
Nekem is ez volt a gondolatom,nincs másik csik .
Ha nem jön meg pár nap újra tesztelek
Köszi a válaszokat :)
Nekem volt olyan, hogy el volt csúszva a papír a műanyag tokon belül :) Egyetlen csík se jelent meg rajta, aztán ahogy forgattam, akkor vettem észre, hogy látszik vékonyan a kontrollcsík széle :D Szétszedtem, és csak annyi volt, hogy elcsúszott, így pont nem a 2 kis ablakra estek a csíkok. Pedig mindkét csík majdnem leugrott a tesztről.
Szerintem ilyen esetben nem számít hibásnak a teszt valójában.
Igen így teljesen szétszedve nem tűnik hibásnak:)
Viszont ha babás lennék már 2 nap késés után 10es teszt mutatná.
Majd legközelebb
Most nagyítottam rá a képre, én is láttam a csíkot de azt hittem beképzeltem magamnak . Ma reggel is teszteltem ugyanúgy mintha lattam volna valamit de úgy voltam vele képzelődök.
Sajnos baba nem lesz ebből mert most a percen kezdtem el pecsételni 4nap késéssel (ami soha nem volt még hogy késsen mindig hamarabb jön inkább )
De így h megerősítettel h nem bolond vagyok valószíleg elkezdodhetett valami csak mégsem lett belőle semmi. Pedig kivártam a tesztelessel a nem vártat!
Azért köszönöm a válaszod segített:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!