Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle teszt így értékelhetet...

Facelle teszt így értékelhetetlen? (Kép)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megnéznétek ezt a tesztet? Járt már valaki így vele? A tegnap esti rendes két csíkos , de halvány volt.

[link]

2014. máj. 13. 17:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Mivel két függőleges vonalat várunk és itt egy függőleges meg két vízszintes van, én nem értékelném ezt, és csinálnék másikat. Furán néz ki.
2014. máj. 13. 17:57
 2/23 A kérdező kommentje:
Igen,nagyon furán,csak az aggaszt,hogy a ma reggeli is ilyen volt... ilyet még eddig nem tapasztaltam. Két hibás teszt? Sajnos rám jár a rúd ezek szerint...
2014. máj. 13. 18:06
 3/23 Mays ***** válasza:
No comment. Eleg szivas. Vegyel egy olcso tesztet, az nem teved . En a 2db-os x-epil(lehet nem igy kell irni)-t ajanlom olcso es mar eleg kicsi hcg szintet kimutat....tapasztalt tesztelo vagyok.
2014. máj. 13. 18:16
 4/23 A kérdező kommentje:

Köszi,igen vettem azt is :)

Csak annyi jót hallottam a facelléről,és először ezeket csináltam meg...holnap reggel x-epillel tesztelek. De akkor szerintetek úgy se vegyem pozinak ezt ,hogy volt ebből a márkából rendes függőleges pozim?

2014. máj. 13. 18:22
 5/23 Mays ***** válasza:
Hat ha volt rendes pozitiv akkor az pozitiv!!! :-)
2014. máj. 13. 18:29
 6/23 A kérdező kommentje:

[link]

Ennyire volt halványan ott kedves Válaszoló. Ez a tegnap esti tesztem. A ma reggeli, mint mondtam,ugyanolyan keresztbe csíkos lett mint a fenti.

2014. máj. 13. 18:33
 7/23 Mays ***** válasza:
Hanyadik nap? Mikor aktualis a menszesz? Szerintem ez pozitiv.
2014. máj. 13. 18:37
 8/23 A kérdező kommentje:
A menzesz már aktuális volt 4 napja,ami helyett 2 nap barnázásom volt. Előtte is ilyeneket teszteltem,és azóta is. Csütörtökön megyek orvoshoz.
2014. máj. 13. 18:42
 9/23 Mays ***** válasza:
Hat okosabbat en sem tudok... Kivancs vok mi lesz a dokinal majd irj
2014. máj. 13. 18:45
 10/23 A kérdező kommentje:
Rendben köszi:)
2014. máj. 13. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!