A terhességi teszt időn túl tényleg értékelhetetlen?
Ma teszteltem Corax Be sure-ral.Amikor elkezdődött a reakció megjelent egyből a pozitív.A papír azt írta 5percet kell várni.Vártam és a poz csík eltűnt(tehát negatív lett),majd 2óra múlva újra felbukkant halványan.Kérlek írjátok le a véleményeteket!
Köszönöm!
Menj el nőgyógyászhoz.Az a biztos!
Nekem meg úgy volt h csináltam tesztet..és pozitív lett.
Másnap meg megöjött a vérzésem.
Szal ennyit érnek ezek a tesztek.És uttána elmentem azért nőgyógyászhoz h biztos legyek benne h nincs baba.
És akkor a nőgyógyász is mondta h ezek a bolti tesztek "csak egy apró fény azoknak akik babát szeretnénk"
Ha már késik szerintem csinálj másik tesztet. Nekem egyből pozitív lett annó de még most is látni rajta. Lehet rossz volt a teszt, de nincs kizárva hogy baba lesz. Ha elmész dokihoz akkor elküld vérvételre és ott biztos megmondják mi van. Ha már késik legalább 1 hete, akkor a doki uh-n is láthat valamit.
De addig is csinálj másik tesztet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!