Pozitiv ez a teszt vagy értékelhetetlen? 5 napja késik. Kép küldve. (a barátnömé, nem az enyém sajnos)
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 08:35
1/21 A kérdező kommentje:
2009. jún. 16. 08:35
3/21 anonim válasza:
szerintem +, de a biztos ha csinál még egy tesztet.
5/21 anonim válasza:
Pozitívnak tűnik :) De úgyis még pár nap és kiderül... Izgalmas!!!!!!
6/21 A kérdező kommentje:
csak mert olyan görbék a csikok.
azért értékelhetö?
2009. jún. 16. 08:40
7/21 anonim válasza:
Szerintem ez a teszt hibás.Vegyen a barátnőd egy másikat,másik patikában,és azzal próbálja meg holnapi reggeli vizeletből.
9/21 anonim válasza:
Szerintem teszteljen meg egyet.
Elsore siman ravagtam, hogy pozitiv, de kinagyitottam a kepet es en is latom, hogy kesze-kuszak a vonalak, illetve ha jol latom nem is ketto van, hanem harom...
Vagy ketszer ketto, tehat negy? Lehet, hogy egyebkent sima pozitiv lenne, de valami baja van a papirnak benne.
10/21 anonim válasza:
Szerintem is hibás a teszt.Én eddig vagy sima + tesztet láttam,vagy egyértelműen negatívat.De babagyanús a barátnőd 5 napos késéssel.Az lenne a kérdésem,hogy mikor hány perc múlva jelent meg a "csíkok"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!