14 éves vagyok és ha minden igaz 130-as intelligenciahányadossal rendelkezek amivel kapcsolatosan azt szerteném kérdézni, mivel alapjábavéve a reális irányzat érdekel néhány kérdőjel hogy az oldal engedje kitenni a hülyeségeimet:?
Én az írásképed alapján tudlak csak megítélni: szerintem neked a legtökéletesebb munka a krumpliszedés lenne.
Az intelligencia általában jár valamiféle igényességgel is, önmagában semmit nem ér. Márpedig ennél igénytelenebb, szétszórtabb, trehányabb írást nem sokat láttam.
A jogi pályát felejtsd el, meg mindent, ami főiskolát / egyetemet igényel. Ha 14 évesen gyakorlatilag nincs helyesírásod (mert még csak azt sem mondhatom, hogy szar, mert a szar helyesírás ennél sokkal jobb), akkor esélyed nem lesz sem egy komoly iskolát elvégezni, sem olyan állást betölteni, ahol az embernek egy minimális értelmi képességgel kell rendelkeznie.
Megmondom őszintén, én még titkárnő-helyettesnek sem vennélek fel ilyen képességekkel.
,,a vesszőket meg le lehet következtetni hol vannak'' S a nagybetűket? Mikor ránéztem a szövegre azt hittem hogy egy barokk körmondat...
,,szüleim fizetése se semmi'' Szükséged is lesz rá, szerintem.
,,tanulni utálok'' Akkor főiskola / egyetem kizárva. Rájövetelekkel sokra nem mész majd az életben.
,,betudhatjuk annak hogy korán van'' Azt elismerem hogy mikor nem kell menni iskolába, én is 10-kor kelek, de én mégsem nevezem azt koránnak. A 11:49 meg akárhogy nézem se valami korai időpont. (még akkor sem ha olyan helyzetben vagy mint én: 1 óra eltolás Magyarországhoz képest)
Amúgy nem linkelnéd be azt a tesztet? Lám nekem mennyi lenne. (legutóbbi IQ tesztem 107 volt). Nem lehet hogy rossz korosztálynak valót csináltál?
A Mensa teszten kívül a többi nem pontos, szóval én nem venném biztosra ezt az eredményt.
Amúgy mit értél el idáig az életben? Mit oldottál meg?
Úgy látom, még az anyanyelved is komoly kihívás neked.
"a fogalmazást nem tartottam fontosnak"
Ez IQ probléma. Részletezzem?
A másik: volt már hasonló kérdés, amit nyilván tudsz is, mert elolvastad az oldal szabályzatát, mielőtt kéredztél.
Ha nem, akkor ezt érdemes pótolnod. Használd a keresőt (de ne a hülyén megírt címed alapján, hanem pl. a "mit kezdjek magammal, stb. kulcsszavakkal).
Ez rendben van, de megfelelő IQ birtokában levő ember ilyenkor vagy nem ír ki kérdést, vagy pedig hatszor átnézi, hogy mit rontott el, azt kijavítja, átfogalmazza, még egyszer átfutja, stb.
Épeszű ember
1: nem szeret hülyének kinézni még itt sem,
2: tudja, hogy értelmes válaszokat értelmes és jól összefogott kérdésre kaphat.
Javasolom, hogy töröltesd a kérdésed, és írd ki teljesen normálisan, jól összeszedve.
Ez azt is jelenti, hogy csak azt írod bele, ami a megválaszoláshoz kell, és mellőzöd ezt a sok salátát, ami mind csak félrevezeti azt, aki válaszolni szeretne.
Jelenleg egy profi pszichológus annyit válaszolna neked, hogy erősen zavart állapotban vagy, és először nyugodj le, utána lehet kezdeni a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!