14 éves vagyok és ha minden igaz 130-as intelligenciahányadossal rendelkezek amivel kapcsolatosan azt szerteném kérdézni, mivel alapjábavéve a reális irányzat érdekel néhány kérdőjel hogy az oldal engedje kitenni a hülyeségeimet:?
"valami életcélt amiért érdemes lenne küzdeni"
Igen, igazad van.
"egy hónapja jöttem rá arra ,hogy tulajdonképpen csak szimplán félek a lányoktól"
14 évesen mit akarsz a lányokkal?
BŐVEN ráérsz még...
meg lehet próbálni majd beszélgetni velük, de egyelőre nagyobb gondjaid vannak. Most, ha hozzád szól egy lány, simán csak válaszolj neki valami normálisat, tét nélkül. Ne törődj egyelőre többet velük, korai még.
"elég sokat jártam pszichológushoz"
És mik derültek ki?
Ez viszont fontos lenne. Itt kellene odafigyelni.
A tanulásról pedig annyit, hogy a te eszeddel négyes szintet kevés tanulással is tudsz biztosítani, és ez a minimum, szóval hajrá!
Ezt semmiképen sem hagyhatod ki, ha elviselhető életet szeretnél.
Ha viszont megtaláltad az életcélod - vagy több lehetséges célt is - oda mindenből ötös kell.
Angolból pedig kapásból célozd meg az ötöst, az tuti kell majd.
Először is: internetes tesztet töltöttél ki, vagy valósat, például egy pszihológusnál.
Másodszor: a szakma nem feltétlen az inteligencián dől el. Attol hogy vakakinek nincs 130+os IQja még lehet, hasznos, és okos ember.
Olyasmit csinálj ami érdekel, és amit szeretsz. Ne csinálj valamit azért, mer az "okos embereknek való".
Felvételizz valamilyen szakra.
Mi érdekel?
És az ember jellemét, és értelmi szintjét nem csak az inteligencia határozza meg, amiből mellesleg több fajta van. Ott van még az érzelmi inteligencia, verbális inteligencia, vizuális inteligencia, intraperszonális inteligencia, stb.
És lehet, hogy valaki nem születik hűdemagas inteligencia hányadossal, nem jelenti azt, hogy nem okos ember. Ettöl függetlenül is lehet valaki sikeres,mind a karierjét, mimd a társasági életét tekintve.
Azóta már jobban vagy kedves kérdező? :)
Átérzem a helyzetedet (még ha nem is tűnsz elsőre a legszimpibb embernek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!