Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 14 éves vagyok és ha minden...

14 éves vagyok és ha minden igaz 130-as intelligenciahányadossal rendelkezek amivel kapcsolatosan azt szerteném kérdézni, mivel alapjábavéve a reális irányzat érdekel néhány kérdőjel hogy az oldal engedje kitenni a hülyeségeimet:?

Figyelt kérdés
ugyanis a síkgeometria/filozófiai kérdések/rájövetelek magasabb szinten se jelentenek túl nagy kihívást, viszont a humán tárgyak annál inkább tehát elég gyenge a memóriám, . (azon a testen ahol 130-as jött ki a veleszületett logikai készséghet mérték) és fogalmam sincs mi szeretnék lenni... ebben az is közrejátszik ,hogy félek az osztálytársaimtól...alig vannak barátaim és az életem romokban (ugyanis egy ideig azt hittem ,hogy meleg vagyok aztán onnan jöttem rá ,hogy mégse ,hogy utánanéztem az y kromoszómarendellenességek okozatának) a jogász tűnik a legjobb választásnak csak nem tudom, hogy kell e hozzá logikai készség ...tanulni utálok (elképzelhető ,hogy élni is) egyébként hatosztályos gimnazista vagyok és szeretek iszogatni ,nagyon sok energiaitalt is...és arra lennék kíváncsi hogyha ezek károsítják az agyat ennek meilyen területen lesznek rossz következményi? na térjünk vissza az alapkoncepcióhoz!(bocsi) tehát leírtam nagyjából az életem (és azt persze elfelejtettem ,hogy még a szüleim fizetése se semmi tehát bármi lehetek) viszont teljesen tanácstalan vagyok a jövőmmel kapcsolatban ugyanis már többnyire leírtam ha lenne kérdés nyugodtan írjátok le offolhattok is ,mivel én is azt tettem:D...nem tervezem visszaolvasni a szöveget .a vesszőket meg le lehet következtetni hol vannak ...főleg pszichológusok/befutott jogászok válaszaira lennék kiváncsi...előre is köszönöm a válaszokat

2018. jan. 6. 11:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"valami életcélt amiért érdemes lenne küzdeni"

Igen, igazad van.

"egy hónapja jöttem rá arra ,hogy tulajdonképpen csak szimplán félek a lányoktól"

14 évesen mit akarsz a lányokkal?

BŐVEN ráérsz még...

meg lehet próbálni majd beszélgetni velük, de egyelőre nagyobb gondjaid vannak. Most, ha hozzád szól egy lány, simán csak válaszolj neki valami normálisat, tét nélkül. Ne törődj egyelőre többet velük, korai még.

"elég sokat jártam pszichológushoz"

És mik derültek ki?

Ez viszont fontos lenne. Itt kellene odafigyelni.

A tanulásról pedig annyit, hogy a te eszeddel négyes szintet kevés tanulással is tudsz biztosítani, és ez a minimum, szóval hajrá!

Ezt semmiképen sem hagyhatod ki, ha elviselhető életet szeretnél.

Ha viszont megtaláltad az életcélod - vagy több lehetséges célt is - oda mindenből ötös kell.

Angolból pedig kapásból célozd meg az ötöst, az tuti kell majd.

2018. jan. 7. 01:02
 12/15 anonim válasza:

Először is: internetes tesztet töltöttél ki, vagy valósat, például egy pszihológusnál.

Másodszor: a szakma nem feltétlen az inteligencián dől el. Attol hogy vakakinek nincs 130+os IQja még lehet, hasznos, és okos ember.

Olyasmit csinálj ami érdekel, és amit szeretsz. Ne csinálj valamit azért, mer az "okos embereknek való".

Felvételizz valamilyen szakra.

Mi érdekel?

És az ember jellemét, és értelmi szintjét nem csak az inteligencia határozza meg, amiből mellesleg több fajta van. Ott van még az érzelmi inteligencia, verbális inteligencia, vizuális inteligencia, intraperszonális inteligencia, stb.

És lehet, hogy valaki nem születik hűdemagas inteligencia hányadossal, nem jelenti azt, hogy nem okos ember. Ettöl függetlenül is lehet valaki sikeres,mind a karierjét, mimd a társasági életét tekintve.

2018. jan. 12. 20:22
 13/15 anonim válasza:
Az emergia ital pedig semmiképp sem egészséges.
2018. jan. 12. 20:23
 14/15 A kérdező kommentje:
lenne egy újabb ezzel kapcsolatos kérdésem: elképzelhető, hogy mostanában amiatt érzem gyengének magam ,hogy bár nekem nem ebből áll az életem de az utóbbi időben elég sok összeesküvéselméletet gyártottam ,mivel a környezetem valamit nem ért az empátiával és a megértéssel kapcsolatosan amit én is csak most kezdek sejteni ;és ,van pár barátom, de nem érzem jobban magam a közelükben... lehet ,hogy furcsán hangzik ,de ha nem lenne ilyen ingerszegény környezetem én nem tartanám cikisnek ha néha fogóznánk vagy valami ahhoz hasonló ,mert már focizni se nagyon szoktak ,a telefon bámulása viszont engem nem köt le. a baj az, hogy a tanórák se úgyhogy ami érdekel abba nagyon sok erőt fektetek be, de azért a sok hülyeségért amik ott elhangzanak felkelni se lenne érdemes; viszont mégis megyek mert nem tehetek másképp; nincs jogom hozzá, kicsit sikerült lenyugodnom most , hogy futva járok suliba (és emiatt 4-kor kelek) ...na mi lett a kérdésből...:-)-:
2018. jan. 29. 16:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Azóta már jobban vagy kedves kérdező? :)

Átérzem a helyzetedet (még ha nem is tűnsz elsőre a legszimpibb embernek)

2019. jún. 18. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!