Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » El jött az a pont, hogy már...

El jött az a pont, hogy már nem birom. Minek muszáj ide kérdőjel, ha csak panaszkodom?

Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 23:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mesélj, hallgatlak, mi bánt?
2011. jan. 9. 23:53
 2/14 anonim válasza:
Ez egy ilyen oldal. Ezért az a címe hogy: Gyakori kérdések o.O
2011. jan. 9. 23:53
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem volt máshová hová irjam.
2011. jan. 9. 23:54
 4/14 anonim ***** válasza:
De mi a baj?
2011. jan. 9. 23:56
 5/14 A kérdező kommentje:
Most összegyűlt minden. Azok a hibák amiket eddig elkövettem.Az,hogy a barátom hiszitik utána kéri a bocsánatot. Az,hogy katonaiskolába akartam menni de nem iratkoztam be mert úgy éreztem kevés vagyok. Amikor a mostani liceumom mellet döntöttem senki se volt mellettem mondván 'túl erős neked'. Azóta bizonyitottam,de az ilyeneket nem felejti el az ember. Az,hogy nem birok helyesen magyarul irni és megőrülök tőle.(már nem tanulok magyart). Az,hogy ilyenkor fent vagyok mikor reggel 6kor kell kelljek,de hiába fekszek le,csak sirnák. Az,hogy anyuék mindent megteszenk,hogy jobb legyen nekünk de ez a gazdasági válság megőrit. Az,hogy imádom a tesómat és nincs mellettem,mert dolgozik. És még sok de most nagyon összegyűlt.
2011. jan. 10. 00:07
 6/14 A kérdező kommentje:
És végül az,hogy borzasztóan rossz ember vagyok.
2011. jan. 10. 00:13
 7/14 anonim ***** válasza:

Tanulj meg örülni az élet apró örömeinek is, és nézz mindig boldogan a jövőbe.

Ez most egy szar sablonduma volt, de megpróbálhatlak felvidítani.

Egyszer hopp, egyszer kopp, most nem tudod eldönteni, hogy a padlón, vagy a plafonon vagy. Ismerős, de ez az élet, ez a szépsége, hogy kiszámíthatatlan. Ne várj mindig csodát, kegyetlen dolog ez, örülj annak, ami van.

2011. jan. 10. 00:15
 8/14 anonim ***** válasza:
Mitől lennél rossz ember? Nem hiszem, mert aki rossz, az nem vallja be, nemhogy másoknak, magának sem.
2011. jan. 10. 00:16
 9/14 A kérdező kommentje:

borsófőzelék,köszönöm.

Azért vagyok rossz ember,mert nem mindenkit szeretek.Azt,hogy nem szeretem nem mutatom ki. Sok embert lenézek,mikor egy fokkal se vagyok jobb.Ezekről persze senki sem tud. Azért mert sok mindent elkövetek,ami nem jó,és tudom,mégis megteszem.

És én vagyok a legelső azon a listán,akiket lenézek.

2011. jan. 10. 00:24
 10/14 kovpet ***** válasza:

"Az,hogy nem birok helyesen magyarul irni és megőrülök tőle."

Jobban írsz, mint sok itt élő. Bár nem tökéletesen, persze.

"Az,hogy anyuék mindent megteszenk,hogy jobb legyen nekünk de ez a gazdasági válság megőrit."

Erről nem tehetsz.

"És még sok de most nagyon összegyűlt."

Aludj rá egyet. Ez alapján szimpatikus vagy inkább, mint rossz.

2011. jan. 10. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!