El jött az a pont, hogy már nem birom. Minek muszáj ide kérdőjel, ha csak panaszkodom?
Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 23:52
11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2011. jan. 10. 00:38
12/14 anonim válasza:
Annyira rossz, amikor ilyet olvasok, mindig beleélem magam a helyzetbe, és én is rosszul érzem magam.
A problémáid nagy részéről nem tehetsz, ne okold magad ezek miatt.
Tegyél valami jó dolgot, segíts anyádéknak valamiben, akkor jobb lesz.
Nem tudom, mit kellene írnom igazából, de küldhetek egy virtuális ölelést? :D
""---^.^---""
13/14 A kérdező kommentje:
de édes:D köszi :D
2011. jan. 10. 00:46
14/14 anonim válasza:
Mindig gondolj arra hogy másnak mégrosszabb,akik éheznek,akiknek meghalt a szerettük,akik az utcán töltötték a karácsonyt.Addig meg nem vagy rossz ember míg másoknak nem ártasz,én se szeretek mindenkit,nálam kikell érdemelni,de akkor nagyon nagy szeretet kap:)nem szerethet mindenki mindenkit!!Én megjártam a dilidokit is...nálunk sem fényes a helyzet,anyagilag sem meg apukámmal is vannak gondok és sajna neki több a szabija,anyumnak meg semmi mikor ő lenne az aki mellettem áll meg a barátom.Sportolj többet higyj nekem az segít,nem kell dilibogyó,nem kell lelkizés se semmi a sport és hogy kitűzöl célokat magad elé hidd el ez fog éltetni!szentelj több időt a hobbydra is!amúgy a dilidokim is mondta hogy könnyebb megszámolni az egészséges embert mint a lelkisérültet pláne h itt ez a válság...Fel a fejjel,lehetne rosszabb is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!