Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Uncsivagyooooooooooooooooook...

Uncsivagyooooooooooooooooook kérdőjel----->"? "

Figyelt kérdés
áááh olyan uncsi vagyok-.-"""" nincs egy jó beszólásom, és eltűnök a tömegben... van pár barátom, de ők inkább azért szeretnek, h ők tudnak engem szórakoztatni, nem én őket... nem vagyok se jódej, se vicces, se érdekes, annyira unom magam, nincs bennem semmi izgi, ez borzalmas-.- h tudnék megváltozni?
2011. szept. 14. 20:16
1 2
 1/19 rebeka1 válasza:
100%
szerintem nem hiszem hogy uncsi vagy mert mindenkiben van szeretni valo ezert nem vagyunk egyforamk !
2011. szept. 14. 20:18
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
arra nem gondoltál hogy valami olyat mesélj ami veled történt és vicces volt? mondjuk. igyál kicsit hogy feloldodj
2011. szept. 14. 20:20
 3/19 anonim ***** válasza:
87%

hát én nem kerülgetem amit ki kell mondani őszinte leszek.

te egy ilyen tipus vagy ez van. vannak emberek akik uncsik azok átlagosan élik az életüket. de ne csüggedj ez sem baj csak hát mondom ilyen tipus vagy.

2011. szept. 14. 20:21
 4/19 A kérdező kommentje:
köszi:) de nem hiszem. vannak tényleg uncsi emberek, közéjük tartozom. igazából egy tippet szeretnék, hogy hogyan válhatnék érdekessé... vagy valami.
2011. szept. 14. 20:21
 5/19 A kérdező kommentje:
ez az elsőnek szólt:D
2011. szept. 14. 20:22
 6/19 A kérdező kommentje:

második: nem történik velem semmi, amiről mesélhetnék:| inni meg utálok^^"

harmadik: :|||

2011. szept. 14. 20:23
 7/19 anonim válasza:
100%
Cuki ez a kérdés!:D
2011. szept. 14. 20:25
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
2dik vagyok de azt irtad van pár barátod. velük nem mész szorakozni? ott csak történne valami amit mesélhetsz másoknak. Annyira uncsi nem lehetsz :)
2011. szept. 14. 20:28
 9/19 A kérdező kommentje:

cuki?:D

2.:az a baj h az a pár barát nem ismeri egymást:D nah jó majd megpróbálok valami programot csinálni de:| nem csak ez a baj alapvetően a személyiségem olyaaaaan-.-""" ááh:S a 3.nak van igaza:|

2011. szept. 14. 20:37
 10/19 life is beautiful ***** válasza:
100%

15nél nem lehetsz idősebb.

hát jah egyszer menj el partizni nem kell hogy barátokkal ,ha iszol akkor jól érzed magad olyanokkal is akik nem a barátaid. tapasztalat

18f

2011. szept. 14. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!