Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Uncsivagyooooooooooooooooook...

Uncsivagyooooooooooooooooook kérdőjel----->"? "

Figyelt kérdés
áááh olyan uncsi vagyok-.-"""" nincs egy jó beszólásom, és eltűnök a tömegben... van pár barátom, de ők inkább azért szeretnek, h ők tudnak engem szórakoztatni, nem én őket... nem vagyok se jódej, se vicces, se érdekes, annyira unom magam, nincs bennem semmi izgi, ez borzalmas-.- h tudnék megváltozni?
2011. szept. 14. 20:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fölösleges magadra erőltetni hogy érdekes legyél, mert csak színészkedés lesz belőle, ami mégrosszabb lesz mintha unalmas maradnál.

Azt meg egyáltalán nem tanácsolom hogy igyál, jobb is hogy utálod.

Abban igazad van, hogy történnie kell valaminek ahhoz, hogy mesélj róla, de ha csak azért csinálsz valamit hogy dicsekedj vele vagy lenyűgözz másokat, megint színészkedés az egész. Szerintem egyszerűen azt csináld, mai jól esik, érdekel téged, és azért hogy jól érezd magad, és ne érdekeljen mások milyen történeteket mesélnek, valószínűleg ha lefoglalod magad nem is fog.

Sok ember beleesik abba a hibába hogy csak az osztályból barátkozik, legfeljebb az évfolyamból, iskolából, és a külvilág nem is létezik számára. Ha vannak igazi barátaid és érdeklődésetek, akkor le tudjátok foglalni magatokat. Másrészt nincs szükség mindig őrült vagy hülye dolgokra ahhoz hogy érdekes legyen valami, nem mindenkinek olyan a jelleme, vannak érzékenyebb, csendesebb emberek, akik például színházba mennek, a másik meg extrémsportol.

2011. szept. 15. 06:58
 12/19 anonim válasza:
100%
Igen cuki!:D Aranyos lány lehetsz.
2011. szept. 15. 08:37
 13/19 A kérdező kommentje:

life is beautiful: aha. igyam le magam tökidegenekkel, és nem leszek uncsi... hmmm xd

70%os: és mégis hol barátkozzak a sulin kivül? a suliban is alig megy:| am nem vagyok szinházbajárós típus, mondjuk extrémsportos se, de egyszer azért kipróbálnék mindent:D nem szinészkedek, az nem megy:) de magamat se tudom adni-.- szóval egy ilyen kicsit gátlásos tipus vagyok vagy nem tudom:|||

81%os: aranyos... jah...><

2011. szept. 15. 17:01
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ezen érdemes görcsölni. :) Emlékszem, én is volt, hogy úgy éreztem, marhára unalmas vagyok, és miért nem tudok a nagymenők közé tartozni, vagy valami ilyesmi... De miután az ember kijárja az iskolát, az az értékrend, ami ott volt megszűnik létezni... Lehet, hogy pl.: Bundika nagyon menő volt a 12/B-ben, mert sirály volt, ahogy pörgött a linón, és csont nélkül beszólt a tanárnak valami vicceset, de a nagy betűs Életben már nem fog boldogulni. Az, aki meg "uncsi" volt, és visszahúzódó, és "csak" pár barátja volt a négy év alatt később sikeresen veszi az akadályokat az iskolán kívül.

Látod, már ezzel az egy kérdéssel is mennyi embert szórakoztatsz? :D Most attól, hogy nem vagy stand up comedy szereplő, még ne ásd el magad! ;)

Kérdezd meg a barátaidat, hogy mit szeretnek benned, és Te is készíthetsz egy listát a pozitív tulajdonságaidról, hogy tisztább képet kapj önmagadról, és becsülni tudd magadat. :)

2011. szept. 15. 21:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha gátlásos vagy, akkor mindegy mit mondok, úgysem fogsz ismerkedni. Esetleg beállsz a sorba, te is menő leszel a sok kamuszövegeddel vagy hányós poénoddal, és kész.
2011. szept. 15. 21:56
 16/19 Megmondomatutit94 válasza:
Nézz south parkot, family guyt, meg keress neten, majdcsak kitalálsz valami jót!
2011. okt. 2. 22:12
 17/19 A kérdező kommentje:

tenksz mindenkinek

bár az utsót nem igazán vágom, sztem félreértetted a kérdést. nem unatkozom, hanem uncsi vagyok na mindegy:D

szoktam femöligájt nézni meg szauszparkot is néha de nem tom h jön ez ide:D

71százalékos, akkor mégis mi a faszt csináljak? na mindegy:D nem is tom mért írtam ki ezt a kérdést elég szánalmas:D

2011. okt. 3. 12:29
 18/19 life is beautiful ***** válasza:

találd meg önmagad. az hogy uncsi vagy részbe annak lehet az oka hogy nem olyanokkal vagy körülvéve akikkel jól érzed magad, és nem kell megjátszanod hogy te ilyen meg olyan menő ember vagy

pár barát..inkább nevezzük őket havernak ,találj egy igaz barátot ,akivel megbeszélheted a gondjaidat, sokkal jobban fogod érezni magad!

2011. okt. 3. 23:05
 19/19 Megmondomatutit94 válasza:
Háát azért tettem ki, mert mondtad h nincs jó beszólásod, ilyenek... azokból szerezhetnél, sőt azok alapján találhatnál ki újat!
2011. okt. 28. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!