Holnap meséljek a pszichológusomnak arról hogy konkrét megtervezett öngyilkossági kísérlet van a fejembe?
Ne nyafogj hanem szedd ossze magad. Ha egy 4 eves nem felt az elettol es kuzdott az utolso leheleteig, akkor te miert adnad fel
Én a megtervezett öngyilkosság miatt kerűltem a pszichiátria nyilt osztályára. De nálam ez nem csak terv volt. Megvoltak az előkészületek, hogy megteszem, csak barátom leleplezett. Bezártak 1 napra, hogy adhassanak kedélyavítót. Aztán ki is engedtek. Gyógyszert kell szedni, de azóta jól vagyok és kaptam pszichológust.
Nyugodtan nyafogj neki. Én is ezt tettem. Amikor nyafogtam a kicsinyes problémáimról barátaimnak. Volt aki azt mondta, hogy a kicsinyes semmiség miatt ő rég önygyilkos lett volna, más meg felpattant, hogy megkeresi és megöli azt aki miatt nyafogok.
A kicsinyes problémáink csak a tökéletes életű emberek szemében kicsinyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!