Miért baj az,hogy egy éve napi 17 mg frontint szedek?
3*5mg ot és éjszaka 2 mg ot veszek be.
Ha ennyivel vagyok jól,miért nem javasolt?.
Ez alatti mg alatt feszült és ideges vagyok.
Mit kéne változtatnom?
16-os
rengeteg antidepi lett kipróbálva,egyiknek sem érzem hatását,csak a frontinnak.
Szerinted mit kéne tennem?
Félek bemenni kórházba,tudom milyen rossz az elvonás és félek attól,hogy megint tele lesz a szoba haldokló öreg emberekkel mint legutóbb Sopronban.
16-os
Miért veszélyes hogy a frontinból egyre több kell a hatás kialakulásához?
Miért baj az ha valaki egyre többet és többet szed úgy mint pl.én?
Mindig Frontinnal éltem az életemet és nem tudom nélküle jól érezni magam,mit csináljak szerinted?
Semmilyen antidepi ráadásul nem használ
11-es
a memóriát és a koncentrációt hogyan vágja tönkre a frontin? Szerinted a frontin miért nem olyan hosszú hatású mint a vérnyomáscsökkentő? Miért nincsen ilyen frontin? Bocs a sok kérdésért
21-es
A spitomin és anxiron miben más mint a frontin?
Ez is benzo?
15-ös
pontosan annak a tünetei a legerősebbek nálam,azért nem értem,miért írnak egy rakat diagnózist.
Szerinted milyen gyógyszer lenne jó rá?
26-os
43 vagyok,21 éves koromtól vannak mentális problémáim és 22 éve élek frontinnal,hol leszokom,hol visszaszokom.De a tiszta időszak eddig 1,5 év volt a legtöbb.
Olvastam valahol hogy nem elég leállni vele,foglalkozni kell a kiváltó okkal és akkor nem esélyes a visszaesés.
Csak most nem tudom hogy feküdjek be először(itthon nem megy)beveszem a nagy adagot ugyanúgy hozzányúlok amikor akarok.És utána magán úton járjak el pszichológushoz vagy kérdezzem meg a kórházban hogy leállás után is tud e velem foglalkozni pszichológus aki átlátja egyeztetve a doktornővel problémáimat(akár az adott pszichológus magán rendelőjében)Mit gondolsz erről? Naív vagy kivitelezhető lehet?
22 év fronyó? Az rettenetesen sok :(
Kvázi nem tudtál drog nélkül szocializálódni a teljes felnőtt életed alatt.
Mielőbb keress egy erre specializált orvost és hagyd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!