Miért baj az,hogy egy éve napi 17 mg frontint szedek?
3*5mg ot és éjszaka 2 mg ot veszek be.
Ha ennyivel vagyok jól,miért nem javasolt?.
Ez alatti mg alatt feszült és ideges vagyok.
Mit kéne változtatnom?
“Zavarban vagyok mindenki előtt.”
Ez legyen a legnagyobb problémád. Hosszútávon ezzel a dózissal tönkrevágod a memóriád, miközben koncentrációd még ennyi sem lesz, mint amennyi most van, bónuszként a gondolkodásod is lelassul... értsd, elbutulsz. A lelki elsivárosodásról nem is beszélve.
Szerintem gondold végig, megéri-e.
A lelkielsivárosodás már elindult,egyedül érzem jól magam de viszont sok helyre utazom egyedûl.
A frontin csinálhat letargiàs érzést?
Ha öröm ér,nem tudom átélni.
Lamolep.ketilept,olwexya gyógyszereket szedek mellé de mégis kell a frontin mert csak az nyugtat meg.
Kérhetnèm a tanàcsodat abban,hogy mit kellene tennem?
Befeküdni pszichiátriára hogy segítsenek a frontin lehozataláról?Mit gondolsz mik az érvek és ellenérvek?
Az a helyzet hogy ragaszkodok a frontin nyugodtságot,feszûltségmentes hatásához...
Frontin nélkül egy frusztrált,ideges,dekoncentrált,magába húzódó,emnereket kerûlô vagyok.
Viszont az idösekkel könnyen elbesszélgetek úgy hogy tôbbször én én szólok hozzájuk.
Hanrám néz valaki idegen,fenyegetõnek érzem csakúgy mint otthon,ha vannak az udvaron,nem merek lemenni,ha nincsenek,akkor megyek csak le.Sokszor olyan mintha engem nézne valaki..
Ezek frontin nélkûl sokkal erõsebb míg frontinnal sokkal hyengébb vagy nem érezhetõ érzések
Amûgy nem talàlkoztam még olyan emberrel aki értemé ezt a jelemsséget.
Vannak más szorongáscsökkentők, amiket hosszú távon is lehet lehez szedni, de a Frontin és egyéb benzodiazepinek átmeneti használatra lettek kitalálva! Amiatt, hogy gyorsan hozzászokik a szervezet, mindig egyre több kell, viszont nagy mennyiségben káros. Sokkal károsabb, mint valamilyen antidepresszáns, aminek nyugtatós hatása van.
Ilyen mennyiségről szerintem csak kórházi körülmények között érdemes lejönni.
16-os
tudnál mondani ilyen szorongáscsökkentöt kérlek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!