Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan szokták a nyugtató...

Hogyan szokták a nyugtató függő embert lehozni a szertől kórházban?

Figyelt kérdés

Úgy értem milyen eljárással,mennyi idővel kell számolni kb.míg bent vagyok és az elvonási tüneteket tudják valahogy kezelni,hogy könnyebb legyen és ne őrjítően nehéz.

Van erre valamilyen protokoll vagy mindig orvos dönt?

Miért kell amúgy leállni frontinnal ha csak azzal vagyok jól? (4 szer 3 mg tabletta egy nap),ezzel el vagyok,miért kell mégis elvonni,elvenni?

Ha Tudom hogy van tolerancia de ha 20 mg pl.fog kelleni akkor az miért baj?

szept. 16. 19:10
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

17-es

Mit javasolsz?

Nem tudok döntésre jutni.

Egyedül nem tudom abbahagyni a frontin szedését.

Hosszútávú beszélgetés milyen szakemberrel lenne érdemes és milyen technika lehetne hatékony a frontin nélküli élet elősegítéséhez?

20 éve élek frontinnal,szinte nem is ismerem a fesztelen,oldott,frusztrációmentes,idegesség-feszültségmentes életvitelt.

okt. 3. 13:44
 22/26 anonim ***** válasza:

Ki írja fel?

Akkor keress egy addiktológust magánban, ha nem akarsz kórházba menni.

okt. 3. 14:36
 23/26 A kérdező kommentje:

Az a helyzet,hogy ha elmegyek addiktológushoz,attól még van otthon frontin tehét el nem fogja venni tőlem senki.

Nálam úgy tűnik én élvezet fogyasztó vagyok.

Mindig azért akartam leállni a frontinról mert káros és hogy látszik rajtam amikor szedem.

Viszont azt érzem,amikor eljön az ideje a bevételnek,örülök neki és szeretem a nyugodt,felszabadult hatását ami valójában én nem vagyok csak a gyógyszer csináltatja velem.

okt. 3. 15:30
 24/26 anonim ***** válasza:

Pont ez a függőség. De honnan szeded a gyógyszert?

Mindenképp kell orvos a leszokáshoz, majd ő elirányít. Az otthon lévő készletedet illetően is.

okt. 3. 16:58
 25/26 A kérdező kommentje:

10-es

hogyan szeretetted volna a kérdésed lényegét összerakni?

okt. 3. 17:52
 26/26 A kérdező kommentje:
Pontosan olyan módon ahogy a többi hozzászóló készségesen, teljesen érthető módon válaszolt és empatikus válasszal reagált rá.Legyen szép napod!
okt. 8. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!