Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan szokták a nyugtató...

Hogyan szokták a nyugtató függő embert lehozni a szertől kórházban?

Figyelt kérdés

Úgy értem milyen eljárással,mennyi idővel kell számolni kb.míg bent vagyok és az elvonási tüneteket tudják valahogy kezelni,hogy könnyebb legyen és ne őrjítően nehéz.

Van erre valamilyen protokoll vagy mindig orvos dönt?

Miért kell amúgy leállni frontinnal ha csak azzal vagyok jól? (4 szer 3 mg tabletta egy nap),ezzel el vagyok,miért kell mégis elvonni,elvenni?

Ha Tudom hogy van tolerancia de ha 20 mg pl.fog kelleni akkor az miért baj?

szept. 16. 19:10
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
szerinted mennem kéne kórházba és lejönni róla?
szept. 27. 22:38
 12/26 anonim ***** válasza:
Persze, hogy menned kell, ki írja ezt a tonnányi mennyiséget fel neked? Mit csinálsz, ha nem írják fel?
szept. 27. 23:04
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

bakker, mennyi a fronyó “plafonja”? 7-8 mg per nap? Azt is azoknak írják fel, akik tényleg csöcsön vannak. Mondjuk ha legálba szeded, azt a dokit is elővenném, aki felír ennyit.

Állj le mielőbb.

szept. 27. 23:54
 14/26 A kérdező kommentje:

többféle mentális problémám van.

kisebbségi komplexus,szociális fóbia,túlzott félénkség,pánikzavar,gyógyszerfüggőség,skizoaffektív zavar kevert tipusa.

Egyéb specifikus(meghatározott)személyiségzavar,generalizált szorongás,szkizotipiás rendellenesség.Depresszió-letargia,örömtelenségörömkételenség,érzelmek kimutatásának hiánya.

Ez rengeteg címke szerintem,kb.1 hónap múlva megyek pszichológiai vizsgálatra,ott ki fog derülni,mi a pontos diagnózis,probléma?

okt. 2. 12:46
 15/26 anonim ***** válasza:
58%
Hát diagnózisod az már van dögivel, még hányat akarsz, most már tán kezelni kéne!
okt. 2. 15:49
 16/26 A kérdező kommentje:

igen,szeretik az 'orvosok" megcímkézni az klienseiket és így kialakul egy szép számú rangsor.

Kedves utolsó bizonyíték vagy arra,hogy fogalmad nincs milyen sok kórházban,rehabilitáción,pszichológiai elbeszélgetésen voltam melyekre saját magam jelentkeztem be azzal szemben ahol vannak betegek akiket belöknek a kórház ajtaján és attól kezve annyi.

Nagyon szeretek olvasni,művelődni,a pszichátriai és különböző lelki problémákban szakirodalmakat olvasni,a frisített kiadásokat angol és olasz médiából.

Sokat elmélkedek azon,miért nem sikerül sok elvonú,kórház után elhagyni a frontint (legalábbis úgy hogy ne kezdjem el szedni újra)

Egyik nap talán itt olvastam valakitől,hogy egy dolog,hogy felhagyunk a szerrel azaz szermentesek leszünk,utána még jön a java munka,ha jól emlékszem,a pszichológussal vagy pszichoterapeutával segítségévél végzett folyamat.

okt. 2. 21:28
 17/26 anonim ***** válasza:
Nem egyszer kell elbeszélgetni, hanem csinálni egy hosszúterápiát.
okt. 2. 21:38
 18/26 A kérdező kommentje:

1-es

Miért baj szerinted,ha valaki hozzászokik a frontinhoz?

Ha azt a mennyiséget szedi amivel jól van,akkor az gond?

Mindig a hozzászokást mondják mint probléma...de az miért okoz bajt,mit csinál?miért ellenzik?

okt. 3. 13:28
 19/26 A kérdező kommentje:

12-es

az a helyzet hogy nem merek bemenni mert félek az elvonási tünetektől,volt hogy 1 hónap alatt vitték le 0-ra a 18 mg frontint a kórházban,nem akarok megint ilyet átélni.

Szerinted meg lehet beszélni,hogyan könnyíthető a frontin elvétel és milyen gyógyszereket fogok kapni az elvonás tüneteire?

Mert ilyen kórház még nem volt.Plusz haldokló öregemberek feküdtek velem egy kórteremben többnyire,hadd ne mondjam,mennyire segített ez nekem

okt. 3. 13:33
 20/26 A kérdező kommentje:

13-as

Köszi a válaszodat.Az a helyzet,hogy egyedül itthon nem megy(önkényesen annyit veszek be amennyit akarok,nincsen aki megfékezzen)Kórházba nem merek menni,ott hamar és brutálisan gyorsan,pl legutóbb 18 mg-ot 1 hónap alatt haldokló öregemberekkel egy kórteremben,amikor lejöttem róla,rövid ideig tiszta voltam és ez így van a mai napig.Jelenleg még itthon vagyok(egyedül lakom)de rezeg a léc.

okt. 3. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!