Mit tegyek ? Teljesen megbutultam
Figyelt kérdés
5 hónapja kaptam körülbelül egy elég erős traumát amitől napokig szorongtam és szerintem kaptam is valami pszichés zavart ami azóta se múlt el és körülbelül itt kezdődött minden teljesen hülye lettem úgy érzem magam mintha szellemileg valami 10 éves szintjén megrekedtem
Nehezen fogok fel dolgokat emlékezetem is rosszabb volt egy hobbim amibe mondhatni elég jó voltam de mivel mentálisan kell ott lenned benne ez is kiesett vajon a pszichés zavar okozza ezt az egészet ? Nem birok így már élni megkeseríti az életemet ez az egész nem tudok figyelni koncentrálni nem megy mintha csak magamba lennék gondolkodni se tudok mi lett velem ?? Nem akarom ezt tovább folytatni
Ha valaki tud segítsen nagyon jól jönne
szept. 14. 22:02
1/7 anonim válasza:
Mi ebben itt nem tudunk segíteni, menj el szakemberhez.
2/7 anonim válasza:
Szellemi feladatokat kell megoldani, erre jó a rejtvény fejtés. Nekem a sudoku bevált a figyelem összpontosítására való képesség ellenőrzésére (tüdőembóliát követően).
3/7 anonim válasza:
Butulásnak gyakran neurológiai oka van.
4/7 anonim válasza:
Neurológus, ill. Pszichiáter szakembert keress fel. Lehet bármilyen kórkép jele!
5/7 A kérdező kommentje:
Pszihiáterhez járok jelenleg frontint ripedon ezeket szedem de nem mintha jobb lenne tőlük
szept. 15. 02:30
6/7 anonim válasza:
4/5-ös voltam; menj vissza a pszichiáteredhez, panasz esetén fogadnia kell, vagy az ügyeletes pszichiáter szakorvosnak a kórházban...Ha nem talál pszichés okot, küldjön neurológushoz!
7/7 anonim válasza:
Utolsó voltam; akut panasszal fogadniuk kell!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!