A Pszichiáter mennyire érhet hozzá a pácienséhez?
Figyelt kérdés
szept. 12. 12:03
1/8 anonim válasza:
Ezt hogy érted?
Nekem pl néha jólesik, ha megöleljük egymást.
2/8 anonim válasza:
ha az o teruletet erinto vagy altalanos orvosi vizsgalat miatt akkor oke, de szerintem ha az anuszodba nyul az mar nem oke.
3/8 anonim válasza:
Ha hüvelyi vizsgálatot akar végezni valami hengeres, kemény dologgal (ami érdekes módon testmeleg), akkor kezdj el gyanakodni.
4/8 anonim válasza:
Hát mióta én járok kb egyszer ért hozzám.Azt is csak amiatt mert másikhoz kerültem utánna.A mostanihoz meg vagy másfél éve járok,na ő még sose
5/8 anonim válasza:
Engem már egyszer megölelt és többször megsimogatott. Jól esett, szerintem ez oké.
6/8 anonim válasza:
Barátnőm jár pszichiáterhez, panikbeteg. Ha elájul, akkor nyílván ágyhoz cipeli, emeli a lábát. Máskor soha nem ér hozzá
7/8 anonim válasza:
Kezet szoktunk fogni üdvözlésképp, nem is tudnék ennél többet elképzelni. (én nő, ő férfi)
8/8 anonim válasza:
7
akkor hagyjon meghalni ott helyben egy clozapine erzekenyseg miatt amit ott helyben ad, hogy vegye be, te meg elkezdesz fuldokolni? Majd mondod fuldoklas kozben "kezet fogok onnel, tobbet nem kepzelek el" es elfulladsz majd hivja ki a mentoket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!