Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szegeden ki van olyan pszichiá...

Szegeden ki van olyan pszichiáter, aki ért az ADHD-hoz?

Figyelt kérdés
Majdnem teljesen biztos vagyok abban, hogy ADHD-m van, és szeretnék hivatalos diagnózist is kapni, és talán még a gyógyszeres kezelést is kipróbálni. Szegeden kezdem az egyetemet, de mivel vajdasági vagyok, így nincs TAJ-kártyám, tehát állami intézmény egyelőre nem opció. Viszont egy magánklinikai kivizsgálásra nem lenne még pénzem, így egyelőre egy pszichiátert keresek, akivel tudok beszélni erről és tanácsot tud adni. Dr. Boros Ildikó-t láttam, hogy sokan ajánlják, de ő jelenleg meghatározatlan ideig nem vállal új klienseket. Tudtok ajánlani pszichiátert, aki esetleg ért az ADHD-hoz?

2024. aug. 30. 14:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Jutottál valamire?
jan. 20. 01:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Szegeden nem sokra, viszont bejelentkeztem ADHD és autizmus kivizsgálásra a NeuroHarmónia magánklinikára, online vannak az alkalmak, csak kétszer kell elmennem Szekszárdra. Az előzetes tájékoztató interjúm már lezajlott, előtte ki kellett töltenem egy hosszú kérdőívet, személyesen is megkérdeztek párat, és arra jutottak hogy szerintük érdemes kivizsgálni, utána megkaptam az ajánlatot 498 ezer forint áron, 16 óra munka számolásával, amit négy részletben tudok fizetni.
febr. 15. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!