II. típusú bipoláris zavar gyógyszeres kezelés nélkül rosszabbodhat?
Figyelt kérdés
szept. 10. 09:56
1/5 anonim válasza:
Az orvosod, aki diagnosztizálta a betegségedet, majd megmondja.
2/5 anonim válasza:
ezt nem lehet megmondani, nagyon egyénfüggő.
mert most szedsz rá valamit? csak mert az a kérdés, a gyógyszer mellett éreztél-e változást.
de sok infó kellene ide, ennyiből nem lehet mnegmondani.
4/5 anonim válasza:
Sajnos igen. A pszichoterápia rengeteget tud segíteni, nagyon jól alkalmas néhány esetben rá, hogy minimális gyógyszerelésre legyen csak szükség, de teljesen sajnos nem lehet a hosszútávú kezelésben kihagyni őket. Én is próbáltam ezt gyógyszer nélkül csinálni. Egy darabig nem volt semmi baj, de előbb-utóbb mindig visszaestem. Mióta rendesen szedem a jól beállított gyógyszereimet, az égvilágon semmi bajom.
5/5 anonim válasza:
Igen. Gyógyszer nélkül ezzel nem lehet együtt élni. Amikor nem szedtem még gyógyszert akkor hetekig csak feküdtem a pokoli depressziotol. Lamolep nagy jó rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!