Lamolep szedésekor tapasztaltatok bármilyen rosszabb mellékhatást?
Figyelt kérdés
A pszichiáterem hónapokkal ezelőtt diagnosztizált bipoláris zavarral, azonban a napokban kezdte meg a Lamolep (25mg) gyógyszeres kezelést. Sajnos nem mertem bevenni, félek az esetleges mellékhatásaitól. Aki valaha szedte, tapasztalt bármilyen rosszabb mellékhatást? Tudom, hogy minden embernél más, de kiváncsi lennék a tapasztalatokra. Előre is nagyon köszönöm!aug. 28. 22:58
2/2 anonim válasza:
Tudom hogy későn írok gondolom már szeded, nekem annyi volt a mellékhatása, hogy amikor elkezdtem szedni nagyon kába voltam tőle amíg hozzá nem szokott a szervezetem ez nagyon max egy hónap volt pontosan már nem emlékszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!