Ki milyen fogamzásgátló tablettáról tért át egy másikra? És miket tapasztaltatok? Volt amelyik rosszabb volt?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra vagyok kíváncsi meg hogy mire mondják többen hogy jó. Tudom hogy mindenkinek más a szervezete és máshogy is hathat.
De kíváncsi lennék arra is hogy nőtt e valamelyiktől a cicitek ?
2019. máj. 30. 15:15
1/6 anonim válasza:
Hány éves vagy hogy ez érdekel? XD
Nem fog tőle nőni nem ezt a célt szolgálja
De am vigyázz mert legutóbb amikor ilyesmit kérdeztem, leszedték a fejem hogy nem mondhatom meg a dokinak mit adjon.
Elöbb irass felvalamit aztán kérd a véleményeket szerintem
2/6 anonim válasza:
Az legelső tablettám Roxanelle volt amit 1 évig szedtem és néha fájt a mellem meg random véreztem tőle. Bár ezt csak találomra írták fel nekem államiba előzetes kérdések és vizsgálat nélkül. Ezután egy másik orvos felírta a Mirabellát amit azóta is szedek. Ez nem okozott semmilyen gondot.
3/6 anonim válasza:
66%-os, meghazudtollak, mert nekem igenis nőttek a melleim, amióta foggátlót szedek. (Lindynette)
4/6 anonim válasza:
Mikor kezdted szedni? Lehet hogy amúgy is nöttek volna XD
De am én főként arra gondoltam hogy nincs rá 100% esély szóval ha csak azért akarna fogamzásgátlót szedni mert szerinte kicsik inkább felejtse el. Nem akartam bátorítani a kérdezőt.
5/6 A kérdező kommentje:
Tényleg van amiktől talán nő még egy kicsit 😅 De amúgy nem ez a célom csak ha mégis lenne ilyen hatása nem bánnám az tuti.
2019. jún. 1. 16:35
6/6 anonim válasza:
Akkor jó xD akkor hajrá, de am úgy is az orvos fogja neked kiválasztani azt a bizonyost, szóval amíg nincs egy gyógyszer neved addig annyira nem éri meg kérdezösködni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!