Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudom olyan nőkkel/lányokk...

Nem tudom olyan nőkkel/lányokkal jól érezni magam, akik már lefeküdtek más pasival előttem. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Voltak kapcsolataim az elmúlt 5 évben, de sajnos csak és kizárólag olyan lányokkal/nőkkel, akik már lefeküdtek mással előttem. Egyik ilyen kapcsolatom a csodával határos módon tartott 3 évig. A lány aztán szakított velem azzal az indokkal, hogy ő már nem hajlandó velem lenni annak a tudatában, hogy soha nem tudja nekem megadni azt, amire vágyok, és már rossz volt számára nézni, hogy emiatt gyakran letört vagyok.

Kamasz koromban volt utoljára olyan kapcsolatom, ahol a lány még ártatlan volt, és igazából annak ellenére, hogy majdnem 3 évig tartott a kapcsolat, soha nem feküdtünk le. Azt mondta hogy még várni akar vele, én ezt természetesen tiszteletben tartottam, nem erőszakoskodtam, de az az idő nem jött el a kapcsolat végéig. A kapcsolatunk úgy ért véget, hogy elment bulizni, és ott egy srác haza kisérte, majd pedig lefeküdtek. Ezt nekem telefonban mesélte el, és ekkor természetesen szakítottam vele. Ezen én már rég túl vagyok, nem kötnek semmilyen érzelmek ahhoz a lányhoz már. 8 éve történt ez az egész, akkor voltam 17 amikor szakítottam vele, most pedig 25 vagyok.

20-21 éves koromig tartott, mire úgy éreztem, hogy nyitott vagyok egy új kapcsolatra, és akkor jött a hideg zuhany, hogy a korombeli lányok egy jó nagy része már nem ártatlan. Ha ránézek egy korombeli szép nőre, csak arra tudok godnolni, hogy nevetségesen kis esély van rá, hogy még nem ért hozzá senki, így már nem visz rá a lélek, hogy oda menjek, és kezdeményezzek.

Nagyon félek attól, hogy egyedül fogok maradni, nekem nagy álmom, hogy családom legyen, (főleg azért, mert meglehetősen rosszak a családi körülményeim) amiről már kezdem úgy érezni, hogy nem fog soha megvalósulni, mert nem fogok tudni találni olyan nőt, akivel jól tudom magam érezni, és számára is szimpatikus vagyok.

Aki azt akarná javasolni, hogy menjek pszichológushoz, annak azt ajánlom, hogy spórolja meg magának az időt, és energiát, mert ezt a tanácsot figyelmen kívül fogom hagyni, nem fogok rá reagálni. Ennek az oka az, hogy voltam már pszichológusnál, és csak rontott a helyzeten, mert elment rá az időm és pénzem, cserébe meg semmit nem kaptam, megoldást a problémára pláne nem.

A tartalmas válaszokat előre is köszönöm!

szept. 5. 11:59
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:
#30 Nem képzelek semmi ilyet.
szept. 23. 12:58
 32/54 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Hanem?

Milyen gondolatok miatt zavar ez téged?

szept. 23. 13:29
 33/54 A kérdező kommentje:
#32 egyszerűen csak nem akarom, hogy a páromhoz más hozzá nyúljon.
szept. 23. 14:34
 34/54 anonim ***** válasza:
54%
Az oké, a legtöbb ember monogám. De ilyen idősen nem fogsz olyan lányt találni, aki szűz, és nem zavarja, hogy te nem vagy az. Mert ha vallásos és emiatt vár, akkor neki nem fogsz kelleni a múltad miatt. Szerintem ha boldog akarsz lenni, próbáld ezt elengedni.
szept. 23. 14:47
 35/54 anonim ***** válasza:
42%

Te beteg vagy. Birtokolni akarod őt, de visszamenőleg is.

Kezeltesd magad.

Sajnálom a közeledbe kerülő nőket, mert rossz végük lehet. Gondolj arra, hogy börtönbe kerülsz, ha túlzásba viszed a birtoklást, ha bezárod, és korlátozod a személyi szabadságát.

szept. 23. 14:51
 36/54 A kérdező kommentje:
#34 Jó, és hogyan engedjem ezt el?
szept. 23. 15:35
 37/54 anonim ***** válasza:
81%
Tudatosítsd, hogy ilyen nőt soha nem fogsz találni. Hogy az az "igazságos" ha a partnerednek annyi partnere volt, mint neked. Ha nem megy, keress pszichológust.
szept. 23. 15:44
 38/54 anonim ***** válasza:
64%

A tegnapi 15:44-es hozzászóló nagyon jól írja, ahogy az is szuper, hogy már érdekel téged, kérdező, hogy hogy engedheted el. Elhatározással, akaraterővel. Egyedül tényleg sokkal nehezebb, mint szakember segítségével.

Te vallásos vagy, kérdező? Van vallási közösséged?

Amúgy még az is jó iránymutató, hogy míg a tiszta szeretet és szerelem tényleg szárnyakat ad és mindkét fél röpködik tőle, ráadásul a szeretet elenged, nem pedig megkötöz, addig az egoista birtoklási vágy olyan, mint az a kisgyerek, amelyik a homokozóban nem osztja meg senkivel a játékát és így egyedül marad.

Én is a monogám kapcsolatokban hiszek, pláne nőként, egy nőnek sokkal fontosabb legalább egy olyan férfit találni, akivel családot lehet alapítani, mégis van tapasztalatom nyitott kapcsolatban is, mégis monogámia párti vagyok, azzal együtt, hogy ha a másik ember egy pillanatig is nem teljes szívéből és lelkéből van velem, akkor menjen, nekem ne tegyen szivességet azzal, hogy velem van. Csak tiszta szívvel, vagy sehogy! Őszintén és szeretettel, és ha ehhez az is kell, hogy a másik ember máshol találjon szerencsét, akkor lehetőleg még azelőtt szóljon, hogy félrelép, sőt, normális esetben szólnia sem kell, ha alapértelmezett, hogy beszélsz a kedveseddel minden egyes nap, csak látod, hogy veled van vagy nincs veled. Szóval megcsalás helyett mindenképp a nyitott kapcsolat partján állok (megcsalásért elvált szülők gyerekeként), aztán ha hazajön, akkor legyen otthon, ha meg nem, akkor még jobb, szenvedni nem kell egyik félnek sem. A szeretet és szerelem pedig alapértelmezett kell, hogy legyen.

szept. 24. 07:47
 39/54 Kései Sirató ***** válasza:
60%
Van baj az elméddel, nem kicsi. Pszichológushoz kellene menned, de lehet, hogy el fog küldeni pszichiáterhez.
szept. 24. 08:20
 40/54 A kérdező kommentje:
#38 Nem vagyok vallásos.
szept. 24. 09:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!