Ez egy pánik roham volt? Vagy valami más? Nem aludtam egy napja és bevettem egy rrivotrilt és lefeküdtem. Arra keltem hogy nagyon rosszul vagyok, nem tudom álmodok e vagy valóság e mit látok, csak anyuká, mat tutam hívni.
Pszichológust, pszichoterapeutát is fel kellene keresni.
Illetve pszichiátert.
A rivotril pont, hogy elég sok esetben okoz a vártnak ellentmondó hatást (idegesség, nyugtalanság, stb)
Lehet, hogy találtok jobb gyógyszert. Pl. antidepresszánsok (nem csak depresszió, de szorongás, pánik ellen is hatásosak), + másik hatóanyagú benzo nyugtatót, ami jól hat nálad, amit szükség esetén bevehetsz. (Frontin, Seduxen, stb.)
Nem kell antidepresszáns, mert rosszúl vagyok tőlük. Remegek, elalszom, beszédzaavart okoz, koncentrációs zava okoz , nagymértékü hízást okoz.Ahogy artím, ezekből a gyógyszerekból 5 példányt is kipróbáltak rajtam és egyik sem hatott. egyik rosszabb volt mint a másik. egy évig szenvedtem tőlük míg nemrég leraktam. annyival vagyok joban, hogy most tudok sétálni és kocogni újra, nem vagyok teljesen kedvtelen. A rivotrilt ha nem szedem be, szarul vagyok, feszült vagyok. ma csak felet szedtemm be egenlőre. lehet más nyugtató jobb lenne. pl xanaxtól vagy frontintól sosem voltam rosszúl, azt szedtem 2 évig annak idején mikor epe panaszaim voltak és nagyon jó volt. ezt a rivotril a pszichiáter orvos találta ki hogy szedjek ezt, mert ez jó a pánikra...
Am ma csináltattam egy EKG-t és tökéletes lett, eltérés nem található....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!